Dario.G Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 Dużo nas jest na forum z tych okolic?Może "machniemy" razem jakąś trasę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 No dużo WAS - nie ma co...POZDROWIENIA dla Jarocina!!!Ps. kiedy koncert? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario.G Opublikowano 24 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 No dużo WAS - nie ma co...POZDROWIENIA dla Jarocina!!!Ps. kiedy koncert? Nosz ku%^wa!!!!!!! Sam jestem!A do koncertu jeszcze czas. A co wybierasz się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 Witam. Jestem z Pleszewa, ale narazie nie mam sprzętu na trase......Yamaha DT 50 wystarczy?? :P Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario.G Opublikowano 4 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 Witam. Jestem z Pleszewa, ale narazie nie mam sprzętu na trase......Yamaha DT 50 wystarczy?? Zawsze ktoś :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 Co Darek.. W domu Ci sie nudzi.. Jak tylko zrobie Yamaszke xt600 to bede sie musial gdzieś przejechać zeby sie dotarła.. Może Cie odwiedze hehe. Pozdro Mikołaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi