pioter_gpz Opublikowano 21 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 ... jesli gdzies bede mial okazyjnie to skorzystam z takiej myjni :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urban Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 JA swoją Yamahe jak poprzednie motocykle myję poprostu benzyną. Mam taki specjelny pistolet ze zbiornikem na benzynke. Podłączam to do kompresora i daje. Schodzi wszystko. Po przetarciu szmatkom silnik wyglada jak nowy. I nigdy nie było z niczym problemu. Na jedno umycie wychodzi około 1 litra benzyny to jest około 4 złotych a nie 10 ;):D:D:D zawsze zostaje 6 na benzyne do baku:D:D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 (edytowane) zwykła benzynka a następnie płukanko ciepłą wodą z ludwikiem i zacieków i nnych tego typu rzeczy nie widać mi by tam było szkoda bełty :D ;) stosuje zwyczajny płyn do mycia lakierów samochodowych :] a jak jakiś smar to rozpusczalnik na szmatke i łatwo zchodzi :crossy: Edytowane 21 Maja 2006 przez Bubaziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi