slayer Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 To w moim przypadku wychodzi tylko troszke taniej za opone z mynetmoto niz u goscia z bodocaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 (edytowane) Ja kupiłem dzisiaj Metzelery Sportec M-1 do swojej VFR w " www.autokompleks.pl ". Cena bardzo atrakcyjna, mają też inne firmy (Pirelli, Continental). Polecam. Pawel Paweł, wiesz że twoje się nie liczy. To tak jakbym ja podawał ceny książek kupowanych przez Jasia i Małgosię, wiadomo że takie ceny są tylko dla wybrańców losu.Zwykli śmiertelnicy muszą płacić więcej. Edytowane 24 Maja 2006 przez Zbycho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Paweł, wiesz że twoje się nie liczy. To tak jakbym ja podawał ceny książek kupowanych przez Jasia i Małgosię, wiadomo że takie ceny są tylko dla wybrańców losu. Święte słowa Zbychu.Byłem w tym sklepiku i ceny jak dla wybrańca nikomu nie uda się wyrwać. A ja przeca musze coś kupić i to szybko.Cholera nic nie robie tylko szukam w necie jakiejś dobrej oponiarskiej oferty do mojego Bandziora. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 ktos pisal ze qualifier i d209 to ta sama opona. w zadnym wypadku. Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jenes Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 ktos pisal ze qualifier i d209 to ta sama opona. w zadnym wypadku. To jak w końcu jest z tym Dunlopem ??to samo czy nie i jak rozróżnic do czego się nadaje która jak jest 3 oznaczenia tego modelu, chodzi mi ona po głowie bo diablo już łyse :D Zbychu, jak się jeździ na tej gumie ? ?PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 To jak w końcu jest z tym Dunlopem ??to samo czy nie i jak rozróżnic do czego się nadaje która jak jest 3 oznaczenia tego modelu, chodzi mi ona po głowie bo diablo już łyse :) Zbychu, jak się jeździ na tej gumie ? ?PZDR Zrobiłem na niej 7tys. km i niestety, tylna gumka starta już do znacznika. Czyli teoretynie powinienem ją wymienić na nową :D ale będę twardy i zrobię jeszcze ze 2-3tys. aż zrobią się kompletne sliki.Trzyma dobrze, nawet bardzo dobrze, uślizgi zaliczyłem tylko raz na katowickiej podczas deszczu na łączeniu łat. Zahuśtało mnie całkiem solidnie ale jak widać jeszcze żyję. W zakrętach cud miód, bardzo stabilna, prowadzi się precyzyjnie ( co prawda głównie TO zależy od motocykla ). Oponka jest przytarta do końca ale zdarzało się TO raczej spradycznie, główny ślad dochodzi do ok. 0,5cm do krawędzi. Można było bardziej ale ... nie było przeciwników którzy by mnie sprowokowali do ostrzejszej jazdy a także będąc kilka tysięcy kilometrów od domu raczej nie należy szaleć. Przód zużywa się równo bez ząbkowania. Następna też będzie Dunlop Qualifer aby wykorzystać do końca przód. W przyszłym sezonie przestawię się jednak na coś bardziej turystycznego głównie ze względów ekonomicznych. Chyba ... że znów wybiorę się do Włoch, na tamtejsze zakręty jest jak znalazł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 (edytowane) Zastanawiam się nad wyborem opon. Na chwilę obecną skłaniam się ku Qualifier 2 . Czy ktoś śmigał na takich kapciach ? Jakie wrażenia z jazdy ? Edytowane 6 Listopada 2009 przez TYSON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi