hary kapuchan Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 witam, poszukuję instrukcji obsługi (najlepiej z technicznymi schematami) do kawasaki vn 800.najbardziej interesują mnie sprawy silnikowe. z góry dziękuję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 31 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 witam, poszukuję instrukcji obsługi (najlepiej z technicznymi schematami) do kawasaki vn 800.najbardziej interesują mnie sprawy silnikowe. z góry dziękuję :icon_twisted: witam kolegów/a może i koleżanki/ serdecznie raz jeszcze. potrzebuję instrukcji obsługi do silników vn 800 obojętnie od którego modelu A / classic. nie wiem jaki często wymieniać olej, jaki zaleca producent, kiedy przeprowadzać regulacje itd ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Mam tylko do VN750. Jeśli te motocykle mocno sie nie różnią to powiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 1 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Mam tylko do VN750. Jeśli te motocykle mocno sie nie różnią to powiedz. różnią się i to bardzo, ale dzięki za zainteresowanie :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi