TwisterZG Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 Witam!Mam pytanie:czy moze mi ktos powiedziec czy skrzynie od IGREK ZETY z rocznika 90',95' oraz 96' sa takie same?Mam do wymiany pare trybow i wodzik.Oczywiscie nie mam ochoty placic 1500 za nowe czesci takze dorwalem cale skrzynie z 90 roku i 96.Pytanie brzmi:czy ktoras z tych skrzyn (90 lub 96) bedzie pasowac do mojego ktory jest z rocznika 94/95?!Jesli ktos ma linki do rysunkow technicznych lub ilustracji ze skrzyniami prosze zamieszac.Prosze o pomoc bo to dla mnie pilna sprawa!! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 z tego co sie orientuje to silniki w latach 90 i 96 były takie same, przynajmniej dół silnika, wiec skrzynia powinna pasować, ale głowy nie dam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 16 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Musze sprowadzic sobie skrzynie do swojego ktory jest z 94/95 roku i mam do wyboru skrzynki z 90 roku i 96.Dostalem info ze w 96 roku zmienil sie walek zdawczy takze pewnie tryby tez sa inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Wątpie zeby z 90 roku byl taki sam silnik, raczej z 96 jst taki sam bo naprzyklad w ktm-ach od 92 do 97 silniki sa takie same. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 a ja jestem przekonany ze silnik z roku 90 jest taki sam jak 94, wystarczy popatrzyc na fotki roczników na bikepics, lub tez na części, np gdy kupujemy tłok to pisze ze pasuje do roczników od 89 do 96 bodajże, skrzynka na bank jest taka sama, bierz tą z roku 90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 17 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 skrzynia z roku 90 bedzie pasowac do roku 88,89.Skrzynia z roku 96 bedzie pasowac do mojego.Juz wszystko zamowione:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi