bodek_o Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Witam wszystkich :buttrock: Wszystko wskazuje na to, że w sobotę nareszcie będzie pogoda do jazdy.Więc najwyższy czas na spotkanie.Proponuje wczesne popołudnie, gdzieś między 12.00 a 13.00, na trasiepomiędzy Grodziskiem a Pruszkowem. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BANDIT Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 :buttrock: kurde akurat w ta sobote mam robote ale w niedziele planuje sie wybrac na giełde motocyklową na służewiec (teren wyścigów konnych) gyby ktoś miał także ochote sie przejechać to prosze dzownić/pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerardgrodzisk Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 witam na browar to moze do ufo na kopca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BANDIT Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 witam na browar to moze do ufo na kopca Też może być ja mam blisko :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_o Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 A gdzie dokładnie jest to "ufo", bo jakoś nie kojarzę miejsca. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BANDIT Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 A gdzie dokładnie jest to "ufo", bo jakoś nie kojarzę miejsca. Pozdr. Jadąc od Ciebie trasą w grodzisku maz mijasz alberta którego bedziesz miał po lewej stronie i za nim skręcasz na najblizszych światłach w lewo i pozniej na najblizszym skrzyzowaniu jeszcze raz w lewo (po prawej stronie bedziesz miał koscioł) i jestes na miejscu po lewej stronie jest bar ufo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_o Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Jadąc od Ciebie trasą w grodzisku maz mijasz alberta którego bedziesz miał po lewej stronie i za nim skręcasz na najblizszych światłach w lewo i pozniej na najblizszym skrzyzowaniu jeszcze raz w lewo (po prawej stronie bedziesz miał koscioł) i jestes na miejscu po lewej stronie jest bar ufo Dzięki. Teraz już wiem gdzie to jest. Co sobotą ? Jeździmy gdzieś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BANDIT Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Jak juz pisałem wczesniej u mnie sobota niestety odpoada bo mam robote ale za to w niedziele czemu nie planuje najpierw wypad na słuzewiec na giełde (może ktoś tez chetny jest ??) a poziej dlaczego nie ,moge posmigać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_o Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 (edytowane) Jak juz pisałem wczesniej u mnie sobota niestety odpoada bo mam robote ale za to w niedziele czemu nie planuje najpierw wypad na słuzewiec na giełde (może ktoś tez chetny jest ??) a poziej dlaczego nie ,moge posmigać W niedziele na 90% będe śmiagałOstatecznie dam znać na forum jutro wieczorem. Pozdr. ViragoYama co z Tobą ? Edytowane 2 Czerwca 2006 przez bodek_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BANDIT Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 W niedziele na 90% będe śmiagałOstatecznie dam znać na forum jutro wieczorem. Pozdr. ViragoYama co z Tobą ? Witam ja własnie jade na służewiec i troche tam zabawie więc jak by ktos chciał i miał ochote wpaść a potem zrobic razem jakąś rundke to zapraszam (600-270-332) Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_o Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Znowu zbilża się weekend :buttrock: W sobotę od 13.00 mogę śmiagać. Myślałem o Kazimierzu nad Wisłą, ale może być gdzieś indziej. Kto chętny ? Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViragoYama Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 W niedziele na 90% będe śmiagałOstatecznie dam znać na forum jutro wieczorem. Pozdr. ViragoYama co z Tobą ? Tu ViragoYama, już wróciłem. Ostanie weekendy miałem mocno zajęte ale wczoraj (sobota) i trochę dzisiaj posmigałem po okolicy. Wielu fajnych chepperowców widziałem po drodze. Odwiedziłem nawet Żyrardów, Grodzisk. Czy ktoś z Was śmigał w sobotę tak kole 16.00? po trasie Brwinów - Żyrardów?pogoda dopisuje i ma się utrzymać dłużej. Jakby co to śmiało dzwońcie 0605217766. Ze mną lepiej kontaktować sie telefoniczniee bo nie zawsze na czas owiedzam forum, w tygodniu późno wracam. Chętnie z kimś posmigam bo samemu też fajnie ale trochę smutno. A jak tam bandit, zmieniłeś sprzęta na intruza, czy śmigasz dalej na super virażce?Pozdro,Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_o Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 Tu ViragoYama, już wróciłem. Ostanie weekendy miałem mocno zajęte ale wczoraj (sobota) i trochę dzisiaj posmigałem po okolicy. Wielu fajnych chepperowców widziałem po drodze. Odwiedziłem nawet Żyrardów, Grodzisk. Czy ktoś z Was śmigał w sobotę tak kole 16.00? po trasie Brwinów - Żyrardów?pogoda dopisuje i ma się utrzymać dłużej. Jakby co to śmiało dzwońcie 0605217766. Ze mną lepiej kontaktować sie telefoniczniee bo nie zawsze na czas owiedzam forum, w tygodniu późno wracam. Chętnie z kimś posmigam bo samemu też fajnie ale trochę smutno. A jak tam bandit, zmieniłeś sprzęta na intruza, czy śmigasz dalej na super virażce?Pozdro,Piotrek Reklamowałem sobotę, a w końcu w sobotę nie jeździłem. :notworthy: Dopiero teraz wróciłem z trasy, spod P. Trybunalskiego.Też spotkałem się po drodze trochę chopperów. Nawet zatrzymałem się koło jedngo, bo stał na poboczy w pobliżu mostu. Myślę pewnie awaria... Ale okazało się, że rozmawiał przez telefon. :) Zbliża się kolejny długi weekend. Jedziemy gdzieś razem ? Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViragoYama Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 Reklamowałem sobotę, a w końcu w sobotę nie jeździłem. :notworthy: Dopiero teraz wróciłem z trasy, spod P. Trybunalskiego.Też spotkałem się po drodze trochę chopperów. Nawet zatrzymałem się koło jedngo, bo stał na poboczy w pobliżu mostu. Myślę pewnie awaria... Ale okazało się, że rozmawiał przez telefon. :) Zbliża się kolejny długi weekend. Jedziemy gdzieś razem ? Pozdr. Ja jestem za. Może tak śmigniemy nad jakąś rzeczkę, Białobrzegi np albo gdzie indziej? Jeżeli pogoda się utrzyma to może być fajnie. Będę częściej zaglądał na forum by czegoś nie przegapić :-)Do zobaczenia wkrótce, Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_o Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 Ja jestem za. Może tak śmigniemy nad jakąś rzeczkę, Białobrzegi np albo gdzie indziej? Jeżeli pogoda się utrzyma to może być fajnie. Będę częściej zaglądał na forum by czegoś nie przegapić :-)Do zobaczenia wkrótce, Piotrek Białobrzegi. Dobry pomysł. Jutro w ciągu dnia, napiszę w jakich dniach mogę. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi