Skocz do zawartości

Pruszków, Brwinów, Grodzisk., Nadarzyn, Otrębusy, Milanówek.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich :buttrock:

Wszystko wskazuje na to, że w sobotę nareszcie będzie pogoda do jazdy.

Więc najwyższy czas na spotkanie.

Proponuje wczesne popołudnie, gdzieś między 12.00 a 13.00, na trasie

pomiędzy Grodziskiem a Pruszkowem.

Pozdr

:buttrock: kurde akurat w ta sobote mam robote ale w niedziele planuje sie wybrac na giełde motocyklową na służewiec (teren wyścigów konnych) gyby ktoś miał także ochote sie przejechać to prosze dzownić/pisać

A gdzie dokładnie jest to "ufo", bo jakoś nie kojarzę miejsca.

Pozdr.

Jadąc od Ciebie trasą w grodzisku maz mijasz alberta którego bedziesz miał po lewej stronie i za nim skręcasz na najblizszych światłach w lewo i pozniej na najblizszym skrzyzowaniu jeszcze raz w lewo (po prawej stronie bedziesz miał koscioł) i jestes na miejscu po lewej stronie jest bar ufo

Jadąc od Ciebie trasą w grodzisku maz mijasz alberta którego bedziesz miał po lewej stronie i za nim skręcasz na najblizszych światłach w lewo i pozniej na najblizszym skrzyzowaniu jeszcze raz w lewo (po prawej stronie bedziesz miał koscioł) i jestes na miejscu po lewej stronie jest bar ufo

Dzięki. Teraz już wiem gdzie to jest.

Co sobotą ? Jeździmy gdzieś ?

Jak juz pisałem wczesniej u mnie sobota niestety odpoada bo mam robote ale za to w niedziele czemu nie planuje najpierw wypad na słuzewiec na giełde (może ktoś tez chetny jest ??) a poziej dlaczego nie ,moge posmigać

Jak juz pisałem wczesniej u mnie sobota niestety odpoada bo mam robote ale za to w niedziele czemu nie planuje najpierw wypad na słuzewiec na giełde (może ktoś tez chetny jest ??) a poziej dlaczego nie ,moge posmigać

W niedziele na 90% będe śmiagał

Ostatecznie dam znać na forum jutro wieczorem.

Pozdr.

ViragoYama co z Tobą ?

Edytowane przez bodek_o

Pozdr.

ViragoYama co z Tobą ?

Witam ja własnie jade na służewiec i troche tam zabawie więc jak by ktos chciał i miał ochote wpaść a potem zrobic razem jakąś rundke to zapraszam (600-270-332) Sławek

Pozdr.

ViragoYama co z Tobą ?

Tu ViragoYama, już wróciłem. Ostanie weekendy miałem mocno zajęte ale wczoraj (sobota) i trochę dzisiaj posmigałem po okolicy. Wielu fajnych chepperowców widziałem po drodze. Odwiedziłem nawet Żyrardów, Grodzisk. Czy ktoś z Was śmigał w sobotę tak kole 16.00? po trasie Brwinów - Żyrardów?

pogoda dopisuje i ma się utrzymać dłużej. Jakby co to śmiało dzwońcie 0605217766. Ze mną lepiej kontaktować sie telefoniczniee bo nie zawsze na czas owiedzam forum, w tygodniu późno wracam. Chętnie z kimś posmigam bo samemu też fajnie ale trochę smutno.

A jak tam bandit, zmieniłeś sprzęta na intruza, czy śmigasz dalej na super virażce?

Pozdro,

Piotrek

Tu ViragoYama, już wróciłem. Ostanie weekendy miałem mocno zajęte ale wczoraj (sobota) i trochę dzisiaj posmigałem po okolicy. Wielu fajnych chepperowców widziałem po drodze. Odwiedziłem nawet Żyrardów, Grodzisk. Czy ktoś z Was śmigał w sobotę tak kole 16.00? po trasie Brwinów - Żyrardów?

pogoda dopisuje i ma się utrzymać dłużej. Jakby co to śmiało dzwońcie 0605217766. Ze mną lepiej kontaktować sie telefoniczniee bo nie zawsze na czas owiedzam forum, w tygodniu późno wracam. Chętnie z kimś posmigam bo samemu też fajnie ale trochę smutno.

A jak tam bandit, zmieniłeś sprzęta na intruza, czy śmigasz dalej na super virażce?

Pozdro,

Piotrek

Reklamowałem sobotę, a w końcu w sobotę nie jeździłem. :notworthy:

Dopiero teraz wróciłem z trasy, spod P. Trybunalskiego.

Też spotkałem się po drodze trochę chopperów. Nawet zatrzymałem się koło jedngo, bo stał na poboczy w pobliżu mostu.

Myślę pewnie awaria... Ale okazało się, że rozmawiał przez telefon. :)

Zbliża się kolejny długi weekend. Jedziemy gdzieś razem ?

Pozdr.

Reklamowałem sobotę, a w końcu w sobotę nie jeździłem. :notworthy:

Dopiero teraz wróciłem z trasy, spod P. Trybunalskiego.

Też spotkałem się po drodze trochę chopperów. Nawet zatrzymałem się koło jedngo, bo stał na poboczy w pobliżu mostu.

Myślę pewnie awaria... Ale okazało się, że rozmawiał przez telefon. :)

Zbliża się kolejny długi weekend. Jedziemy gdzieś razem ?

Pozdr.

Ja jestem za. Może tak śmigniemy nad jakąś rzeczkę, Białobrzegi np albo gdzie indziej? Jeżeli pogoda się utrzyma to może być fajnie. Będę częściej zaglądał na forum by czegoś nie przegapić :-)

Do zobaczenia wkrótce,

Piotrek

Ja jestem za. Może tak śmigniemy nad jakąś rzeczkę, Białobrzegi np albo gdzie indziej? Jeżeli pogoda się utrzyma to może być fajnie. Będę częściej zaglądał na forum by czegoś nie przegapić :-)

Do zobaczenia wkrótce,

Piotrek

Białobrzegi. Dobry pomysł. Jutro w ciągu dnia, napiszę w jakich dniach mogę.

Pozdr.