slayer Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Czy swiece ngk ktore kupuje w larssonie w wawie to podrobki :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 to ciekawe co mówicie !! człowiek pare lat na motocyklu jeździ i kilka razy świece wyminiał ale pojęcia nie miałem że świece NGK też występują w podróbkach !!!! ja nigdy problemów z tym nie miałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grigori Opublikowano 17 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Oto felerna świeca ; Założona nowa i moto śmiga jak marzenie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crossowiec Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 nie wiem jak u Was ale u mnie nie działa ten odnośnik niestety.... :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebeq Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 no nie smiga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pałlo Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 (edytowane) Nadal nie widzę zdjęcia tej świecy.A tak na marginesie to ile zapłaciłeś za komplet świec z wymianą ?Może były to tureckie kopie NGK w jasno żółtych pudełkach sprowadzane przez nieuczciwe hurtownie ze stolicy i sprzedawane trochę taniej niż w serwisach.Wieszanie psów na firmie jest nietaktowne bo obrażamy się jak na zachodzie mówią o nas złodzieje samochodów.To nie NGK jest winne tylko za taką awarię odpowiada firma gdzie została kupiona ta świeca. No właśnie ja takie kupiłem i faktycznie są jaśniejsze po czym w dwuch mi się porcelanki obluzowały.. i wydaję mi się że te Chińskie OKO już lepiej są robione... i na koniec założyłem te co były.. Edytowane 18 Maja 2006 przez sq8bwh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grigori Opublikowano 18 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 No faktycznie coś jest nie teges z tym zdjęcię:clap:, kombinowałem, ale nic nie wykombinowałem. Poddaję się, nie wiem jak załączyć foto. Może ktoś pomoże. Może teraz się uda SWIECA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayer Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Zdjecie jest wiec niech teraz wypowie sie Piotr Dudek.Turecka kopia czy oryginal NGK :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pałlo Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Jeśli mogę dodać swoje dwa grosze i Twój aparat dobrze "oddaje" kolory to takie same świece kupiłem.... :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayer Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 (edytowane) Ja rowniez...Dlatego chce znac opinie Piotra Dudka Edytowane 19 Maja 2006 przez slayer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi