Gość dziko Opublikowano 3 Września 2002 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2002 Szukam osób będących użytkownikami ww.moto w celu wymiany doświadczeń i ewentualnych opini ludzi mających kiedykolwiek do czynienia z tym bike'm.Osobiście posiadam go od roku,w tym sezonie nawinołem 10 tys.km i postrzegam ten pojazd w samych superlatywach.Z góry dziękuje za odzew i proszę o ewentualny namiar (najlepiej mail lub gg) Pozdrawiam-Piotrek 8O [/b] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Futro Opublikowano 6 Września 2002 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2002 Cześć. mam styczność z DRem bo jeżdzi na nim mój znajomy miał 600 potem 750 i zaraz zmienił na 800 i mówi że to jest to. 800 ponoś ma o wiele leprze zachowanie na drodze i leprzą elastykę ,pracuje gładko i szlachetnie jeśli endurp może szlachetnie pracować :( to jest to co mówił mi kumpel jeżdzi bardzo dużo i w lato i zima w dalekie trasy i po miescie i wiem że na żadnego DR nie narzekał. Jeśli wsiądziesz na 750 to też pojeżdzisz narazka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bUgI Opublikowano 9 Października 2002 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2002 Czesc... Jestem szczesliwym posiadaczem BIG-a.. W tym roku zrobilem nim prawie 11 tys km do Maroka i z powrotem... (z pasazerka). Bardzo sobie chwale ten sprzet. Na prawde dobry motocykl do szeroko rozumianej turystyki (nie koniecznie po drogach) PozdrawiamPawel mail: [email protected]gg: 1374610 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 9 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2003 Czesc... Jestem szczesliwym posiadaczem BIG-a.. W tym roku zrobilem nim prawie 11 tys km do Maroka i z powrotem... (z pasazerka). Bardzo sobie chwale ten sprzet. Na prawde dobry motocykl do szeroko rozumianej turystyki (nie koniecznie po drogach) PozdrawiamPawel Cześć ziomek' date=' ja też z Bielska, nie wiedziałem że u nas są tacy twardziele, Maroko powiadasz ?![/b'] Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 9 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2003 Bardzo sobie chwale ten sprzet. Na prawde dobry motocykl do szeroko rozumianej turystyki (nie koniecznie po drogach) Ale zapomniales o bardzo niewygodnej kanapie hehe :lol:Poza tym calkiem mily motorek hehe minusy to slaby hamulec,mieciutki przod no i ta kanapa ale zakladajac przewody w stalowym oplocie(np.Spiegler) i inne sprezyny(Wilbers) zachowanie poprawia sie. :lol: aha sam jezdze dr 800 s pozdrowionka dr.Big Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misiobaran Opublikowano 9 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2003 Witam. Osobiście nie gustuje w tego typu motorkach, ale mam znajomego, który jeździ ową 750-tką i jedyny problem jaki go dręczy to "gdzie by tu pojechać' :lol: Nie może sie motoru nachwalić i poleca go każdemu,maszynka ponoć nie do zdarcia.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotr Opublikowano 12 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2003 Szukam osób będących użytkownikami ww.moto w celu wymiany doświadczeń i ewentualnych opini ludzi mających kiedykolwiek do czynienia z tym bike'm.Osobiście posiadam go od roku,w tym sezonie nawinołem 10 tys.km i postrzegam ten pojazd w samych superlatywach.Z góry dziękuje za odzew i proszę o ewentualny namiar (najlepiej mail lub gg) Pozdrawiam-Piotrek 8O [/b]Cześc mój kumpel kocha ten motocykl, napisał artykuł na ten temat na Surową, jest w dziale motocykle. http://www.surowa.republika.pl/pozdrawiam eter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 21 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2003 a to dla ludzi ktorzy troche znaja niemiecki:http://www.dr-big.detam to jest ruch....hehe albo jeszcze:http://www.ftummescheit.de/start/frameset.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sylwek Opublikowano 23 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2003 Witam, ja miałem Dr650 Rs ale był słaby i szybko padało sprzęgło.Zamierzam kupić 750 ale zastawnawiam się czy jest duża różnica między nimi.Wyglądowo napewno ale jeżeli chodzi o warunki jezdne?.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 23 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2003 czesc, z tego co piszesz o slabym sprzegle wnioskuje ze poruszales sie"troche"w terenie :lol: DR 650 jest to mozliwe i nawet czasami przyjemne...zas 750-800-ka nie nadaje sie ze wzgledu na wage....no ale mozna ja tez zbic na jakies 190 kg(z paliwem)tylko"troche"kosztuje:lol: Ja uzywam DR 800 wylacznie do turystyki(na lesne drogi moge wjechac ale nic ponadto)i na miasto.Mozliwosci terenowe tego moto sa w stanie orginalnym mocno ograniczone... No ale sa i tacy:http://www.enduromania.net/ albo pare fotek hehe....:http://www.hessler-motorsport.de/index1.html milego podziwiania:tak,tak to DR 750 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bUgI Opublikowano 23 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2003 Cześć ziomek, ja też z Bielska, nie wiedziałem że u nas są tacy twardziele, Maroko powiadasz ?! No czesc ziomek... Ano w Bielsku ludzie maja fajne pomysly, a czy twardziele? eee.. to za mocno powiedziane.. raczej fuksiarze ;-) Jak chcesz cosik wiecej poczytac to polecam sierpniowy numer SM. --PozdrawiamPawel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bUgI Opublikowano 23 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2003 Ale zapomniales o bardzo niewygodnej kanapie hehe :lol:Poza tym calkiem mily motorek hehe minusy to slaby hamulec,mieciutki przod no i ta kanapa Hej,No tak, teraz juz wiem czemu musialem dawac odpoczac siedzeniu co 200-300 km :evil: Jesli chodzi o zawieszenie to faktycznie jest dosc miekkie (twardszy olej troche pomaga), ale do samotnej (nawet dosc dynamicznej) jazdy w lzejszym terenie w sumie wystarcza.. Na hamulec nie narzekalem nawet podczas autostradowego (sic!) tranzytu, a jechalem z pasazerka i dosc sporym bagazem.. Choc pewnie jakbym sie przejechal jakims szosowym sprzetem z dwiema tarczami i 8 tloczkami to bym zmienil zdanie :) --PozdrawiamPawel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 23 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2003 czesc bUgI, a czytalem,czytalem reportaz w SM...Ja w zeszlym(2002)bylem na Nordkappie ale to pryszcz w porownaniu z Marokiem.Na razie z tym KTM to poczekam,za to zabieram sie za moja dr-ke(pare usprawnien hehe..) :lol: pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bUgI Opublikowano 24 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2003 Ja w zeszlym(2002)bylem na Nordkappie ale to pryszcz w porownaniu z Marokiem.eee... no nie przesadzaj... Nie mozna powiedziec ze to pryszcz... to po prostu cos innego. Nordkapp to na pewno rownie piekna wyprawa. Nie ukrywam, ze tez mam ochote sie tam wybrac i predzej czy pozniej na pewno to zrobie... Pozdrawiam--Pawel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 28 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2003 no Nordkapp polecam jak najbardziej tylko zimniej niz w Maroku... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi