manon Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 Witka :icon_razz: Planuje ktos z Was wypad na Slowacje do goracych zrodel w lipcu lub sierpniu ?Moze tez byc gdzies dalej byle zeby nabic kilometrow, zobaczyc cos nowego i pocykac troche zdjec :clap: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 (edytowane) Byłem na Słowacji z rodzicami w zeszłym roku. Bardzo fajne miejsce, miło wspominam ten czas. fotka Edytowane 13 Maja 2006 przez art Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SajGoN Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Ja bede organizowal II wyprawe Sajgona ! ! Tytuł całkiem skromny co ?Planuje Słowacje, Węgry, Słowenie i Włochy. Przede wszystkim góry...Jak chcesz ze mna jechac to daj znak na priva. Czy byles juz gdzies? Jak tak to z kim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grasser Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 (edytowane) hm :> ja conieco mysle o dlozszym wypadzie na slowacje. nawet termin mniejwiecej ten sam (koniec sierpnia ewentualnie wrzesien). z tym ze to chyba nie ten rzad predkosci na trasie ;) a gorace zrodla polecam szczegolnie zima :> Edytowane 25 Maja 2006 przez grasser Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi