CiasnyBaniak Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 Jak znam zycie to już pewnie było- ale jest krótkie.Ja GSy na lacia nie potrafie postawić- chociaż ma 500cm - a tego mozna TU TU TU TU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BELIAR Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 tez mi dlugo nie wychodzilo na XJocioe ale patrz zwolnij ile sie da tak zebys sie toczyl wcisnij sprzeglo, daj 4-5 tys obrorow i pusc sprzeglo tylko nie przesadz za 1 razem :icon_razz:, lub spróbuj podczas wychodznia z nurka ale to mi sie nie udaje za mala moc chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 Zmień przełożenia - z przodu ze dwa zęby mniej - z tyłu kilka więcej i będzie duuużo łatwiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awful Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 Jak znam zycie to już pewnie było- ale jest krótkie.Ja GSy na lacia nie potrafie postawić- chociaż ma 500cm - a tego mozna TU TU TU TU mozna gsa postawić na seryjnych- strzałem z klamki sprzęgła(u mnie coś się sprzęgło wiesza i przy strzale obroty spadają z 7k do 3-4k i nie idzie coś :icon_razz: )... ale mam kumpla w gizycku który stawia... z resztą mozna ponoć zamontować takie zębatki,ze pójdzie z gazu... poza tym było juz to gdzieś na forum ;] ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 MasterDD z forum stawiał swojego na seryjnych zembatkach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi