Andi Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 siemka wie moze ktos jaka jest srednica otworow na gomowe wklady w motorkach HD potrzebuje takie do mojego Dragstara i moze by pasowamy od jakiegos HD bo orginalne sa nie do kupienia osobno tylko razem z gorna polka a nie mozna ich ze starej wyjac tak sa mocno wcisniete pewnie jakas prasa ?? i musze jakies dopasowac do mojej nowej polki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 (edytowane) Oki mam. Dyna/Sportster ma gumy szerokości 35mm . Ewentualnei VS 1400 ma 45mm. Wymiar może się nieco różnić bo ciężko podejśc z suwmiarką :icon_razz: Edytowane 12 Maja 2006 przez Pompka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 13 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 ale czy to sa pewne wymiary ????? a jak jest ze srednica pod sruby od riserow???? a moze ktos wie od jakiego moto szlo by dopasowac takie gumy otwory pod wklady mam 30mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 Raczej pewne. Mogą być ciut większe nawet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 14 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 ja nie moge miec wymiarow ciut wiekrze!! otwory juz sa wywiercone w polce maja 30 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Co się denerwujesz :icon_razz: . Zmierzyłem Ci te otwory i NAPEWNO nie sa one wielkości 30mm (przynjamniej w tych motocyklach w których mierzyłem - tj. VS 1400 i HD). Nie bede odkręcał kierownicy żeby zmierzyć dokładnie. Zwłaszcza, ze napewno nie jest to 30 mm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi