Greedo Opublikowano 4 Maja 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2003 no!! dokladnie. a ja teraz w ten dlugi weekend jezdzilem tylko raz i to na simsonie kolegi!! co za zycie... mam swojego a nie moge go uruchomic!!! help ludzie nikt nie wie co moze z nim byc??? Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QvEEr Opublikowano 5 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2003 No niewiem jak nikt nie potrafi ci pomóc to moze go zaprowadź do jakiegoś mechanika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 6 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2003 No to sprawdź fajkę... Albo zapodaj temat do mechaniki, tam się znają lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 6 Maja 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2003 Juz teraz jest spoko, jedzie to on rowno itp, po prostu przewód od zapłonu dotykał masy. Problem jest teraz ze trzeba go dłuuuuugo pchac zanim zapali. ale to chyba wina już gaźnika Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 7 Maja 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2003 dobra jest juz spoko :) byla dysza w gazniku zle ustawiona, jest zajebiscie... moze wreszcie sobie pojezdze :twisted: Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 8 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2003 no to piknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 8 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2003 Czolem! Ja tez sie wqrzylem i wczoraj postawilem moto na nogi. Wmontowalem wyremontowany silnik, zalozylem nowiutki lancuch, wydech, nowe gumy na podnozki, wymienilem linke sprzegla no i wszystko jak trzeba poskrecalem.Pozostalo mi jeszcze uporac sie z elektryka (nowiutki akumulator juz czeka), zalozyc przednie swiatlo (odblysnik, klosz, zarowki - wszystko nowe), dolozyc filtr powietrza i... pal maszyne! (no jeszcze musze zatankowac :)).Juz sie nie moge doczekac :wink:.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 9 Maja 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2003 Ostry a ty gdzie masz motur?? :) Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi