Enduroboj. Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 jade szybko, drogą polnąpatrze...rolnik w słup pie***lnąłmysle sobie..dobrze mu takprzeciez ja mam 250 dwu takt!!rolnik wstaje bierze widłyja gazuje sprzęta jak nigdyrolnik siada na komara..a ja ciągle zapie***lampatrze dołek, rów..ambonka!!rolnik usiadł juz na łąkach:) Dobre, dobre !! :D Zamiast 250 wpisał bym "ćwiare" będzie się ładniej rymowało :eek:Ludzie jak macie wene to piszcie bo dobre jajeca z tego są;)A im więcej textów do wyboru tym lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arma87 Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 Gdy ma lakach rolnik sobie usiadl,nagle zonke zaczal ruchac,cos tam widzi, cos tam slyszy,a to crossik z lesnej ciszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crossowiec Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 rolnik swoja żonke stukaja oglądam sie zza uchaidzie stasiek do rolnikajak pier***nie go z czajnikarolnik nie wie co sie dziejszumia drzewa, krzaki, kniejeja zapinam 3 i lecerolnik lezy z głowa w rzeceżona krzyczy, lamentujestasiek również ja tubuje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 rolnik swoja żonke stukaja oglądam sie zza uchaidzie stasiek do rolnikajak pier***nie go z czajnikarolnik nie wie co sie dziejszumia drzewa, krzaki, kniejeja zapinam 3 i lecerolnik lezy z głowa w rzeceżona krzyczy, lamentujestasiek również ja tubuje :icon_razz:rolnik wstał i złapał widły, bo wQrwio..y był jak nigdy...wsiadł na swojego komara i znów za mną zapie...a.. :clap: cisnie grata ile fabryka dała, aż mu szybka w kasku ze złości zaparowała,Nic przez to nie zobaczył i o korzeń zachaczył.słychać trzaski huk i jęki, rolnik leży z bólem ręki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crossowiec Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 reka boli jak sto ch**ikomar ciągle mu się mulistasiek goni żone łąkąa ja stoje pod ambonkąpatrze, widze nie dowierzamrolnik pędzi na choperze!! dawajcie dalej :icon_razz: ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszon Opublikowano 12 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 I Witek Romuś oraz Czesiekmieli chęć pośmigać w lesieWitek setą, Romuś ćwiarąCześ natomiast cross komaroJednak Czesio tępa głowaZapomnial se zatankowaćWitek złapał kapcia zarazRomuś ostro zap..lalala Ref: Jakaż to jest piękna chwilaGdy policja ma w lesie grila x2Ostra jazda i adrenalinaRomuś ćwiarą już sam nie nagina. IIdokończcie tą historyjke którą własnie wymysliłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 I Witek Romuś oraz Czesiekmieli chęć pośmigać w lesieWitek setą, Romuś ćwiarąCześ natomiast cross komaroJednak Czesio tępa głowaZapomnial se zatankowaćWitek złapał kapcia zarazRomuś ostro zap..lalala Ref: Jakaż to jest piękna chwilaGdy policja ma w lesie grila x2Ostra jazda i adrenalinaRomuś ćwiarą już sam nie nagina.IIdokończcie tą historyjke którą własnie wymysliłem... gdy policja sie skumała, do Romusia podjechałai papierów zażądałaRomuś nie miał i po chwili 200 zeta mu wpieprzyli. Romek krzyczy "kij wam w plecy"Spale auto wam dla checy.Jak policjant to usłyszał, to romusia znowu spisał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arma87 Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 Romuś widzac ten mandacik,zaczal krzyczec; nic nie placic,wzial crossika i odrazu wjecha w dzika,Na to paly sie zzucily i Romusia znowu udupily, dawac dalej................................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crossowiec Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 romus nie wie co ma zrobicmoze by na paly podbicale mysli..jak to zrobie!przeciez mam komara w rowiedlugoi sie nie zastanawialnogi za pas no i nawiałpolicjanci wnet zweszylize opony im przebili!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arma87 Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 (edytowane) oto calosc wraz z refrenem Jadę sobie na motorzegdzieś tam w polu rolnik orzea ja się go dziś nie bojegaz odkręcam, robię swoje.Ziemia lata mi z pod koła,rolnik cos tam do mnie wolacoś tam woła coś tam krzyczy,lecz mój motor głośniej ryczy.Ole kamień ja pitolę zaraz będę leżeć w dole.Wyrąbałem , lecz co robię , dalsza podróż tylko w głowie ,rolnik grabią dał zajęcie , krótkie cięcie , krótkie cięcie,zaraz będzie wielkie spięcie.Ja tu tłumik a on grabie trzyma w ręce zaraz będzie wielkie spięcie.....Spięcia uniknąłem i umknąłem crossem w pole,rolnik gonił mnie traktorem,ale że mu zryłem pole,nie podołał z mym motorem.Coś tam jeszcze pokrzyczałemno i w końcu odjechałem.Gdy już łądnie odjeżdżałem nagle, szybko w rów wjechałem.Tylko błotnik załamałema ja zaraz wyleciałemi na drodze zatrzymałem.Gdy na drodze już leżałem,nogą w kopkę uderzałem,rolnik dostał spod opony,i powiedział coś do żony.Gdy mówiłem coś do siebie,nagle patrzę a tu rolnik jedzie,wciąż nagina swym traktorkiem,a ja w pola swym motorkiem.Ciągle jadę ciągle jadę,w końcu mówię stop maszynie,a tu rolnik swym rumakiem, staje dęba przed tym krzakiem,chcąc w pitolić mi na bakier,lecz ja jemu sie nie daje, i zaczynam palic faje ,dobra faja nie jest zla ,rolnikowi tez sie da,polną lece lecz to mało, wbić do lasu by się chciało,Wbijam biegi po kolei, jazda mi się pięknie kleiwszyscy w lesie się mnie boją - nawet jeżom pały stoją.Tylko jeden był wyjątek,Pan leśniczy ze sztucerem chciał bym stał się jego celem.Słysze strzały.. co się dzieje.. krew na buzer mi się leje..Leśnik pała przykozaczył, że swym śrutem mnie zachaczyłJednak ja się go nie boje. Robie odwrót- kita - koło - leśnikowi jest wesoło, w zębach czuje moje kołoPatrze frajer rozjechany wypad w Teren już udany, jade szybko, drogą polnąpatrze...rolnik w słup pie***lnąłmysle sobie..dobrze mu takprzeciez ja mam 250 dwu takt!!rolnik wstaje bierze widłyja gazuje sprzęta jak nigdyrolnik siada na komara..a ja ciągle zapie***lampatrze dołek, rów..ambonka!!rolnik usiadł juz na łąkach:),Gdy ma lakach rolnik sobie usiadl,nagle zonke zaczal ruchac,cos tam widzi, cos tam slyszy,a to crossik z lesnej ciszy,rolnik swoja żonke stuka,ja oglądam sie zza uchaidzie stasiek do rolnika,jak pier***nie go z czajnika,rolnik nie wie co sie dziej,szumia drzewa, krzaki, knieje,ja zapinam 3 i lece,rolnik lezy z głowa w rzece,żona krzyczy, lamentuje,stasiek również ja tubuje,rolnik wstał i złapał widły, bo wQrwio..y był jak nigdy...wsiadł na swojego komara i znów za mną zapie...a.. cisnie grata ile fabryka dała, aż mu szybka w kasku ze złości zaparowała,Nic przez to nie zobaczył i o korzeń zachaczył.słychać trzaski huk i jęki, rolnik leży z bólem ręki...,reka boli jak sto ch**ikomar ciągle mu się mulistasiek goni żone łąkąa ja stoje pod ambonkąpatrze, widze nie dowierzamrolnik pędzi na choperze!!Witek Romuś oraz Czesiekmieli chęć pośmigać w lesieWitek setą, Romuś ćwiarąCześ natomiast cross komaroJednak Czesio tępa głowaZapomnial se zatankowaćWitek złapał kapcia zarazRomuś ostro zap..lalala,gdy policja sie skumała, do Romusia podjechałai papierów zażądałaRomuś nie miał i po chwili 200 zeta mu wpieprzyli. Romek krzyczy "kij wam w plecy"Spale auto wam dla checy.Jak policjant to usłyszał, to romusia znowu spisał...,Romuś widzac ten mandacik,zaczal krzyczec; nic nie placic,wzial crossika i odrazu wjecha w dzika,Na to paly sie zzucily i Romusia znowu udupily,romus nie wie co ma zrobicmoze by na paly podbicale mysli..jak to zrobie!przeciez mam komara w rowiedlugoi sie nie zastanawialnogi za pas no i nawiałpolicjanci wnet zweszylize opony im przebili!! Ref:Ło-o-o je-je-je już mój motur grzeje sięŁo-o-o je-je-je już mój motur niecierpliwi sięŁo-o-o je-je-je Rolnikowi i policji nie dam sieŁo-o-o je-je-je Nigdy nie dogonia mnie Edytowane 12 Maja 2006 przez Arma87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszon Opublikowano 12 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 Nie łącz tego tekstu z tamtym Arma. Tekst o 3 kolegach to inna historia bedzie i niema co rozwijac rolnika tylko wymyslec mozna calkiem nowa 2 zwrotke do tego tekstu np. na temat wlasnie motorowy, wzór już macie. Z tym rolnikiem to troche za długie było i nie chodzi mi o tego typu piosenke lecz ogólną o motorach i jeździe MX a nie incydencie z rolnikiem :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 Witek Romuś oraz Czesiekmieli chęć pośmigać w lesieWitek setą, Romuś ćwiarąCześ natomiast cross komaroJednak Czesio tępa głowaZapomnial zatankowaćWitek złapał kapcia zarazRomuś ostro zap..lalala,gdy policja sie skumała, do Romusia podjechałai papierów zażądałaRomuś nie miał i po chwili 200 zeta mu wpieprzyli.Romek krzyczy "kij wam w plecy"Spale auto wam dla checy.Jak policjant to usłyszał, to romusia znowu spisał...Romuś widzac ten mandacik,zaczal krzyczec; nic nie placic,wzial crossika i odrazu wjechal w dzika,Na to paly sie zucily i Romusia znowu udupily,romus nie wie co ma zrobicmoze by na paly podbicale mysli..jak to zrobie!przeciez mam komara w rowiedlugoi sie nie zastanawialnogi za pas no i nawiałpolicjanci wnet zweszylize opony im przebili!!Romek szybko gaz do dechyaż mu wiatr rozpruwa drechy.Ciśnie prosto gdzie go niesie, patrzy a tu autostrada w lesie.Jedzie Romek autostradą patrzy, a tam z winem jadą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi