Gość mar3cki Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 witam,przeglądając ogłoszenia, trafiłem na to http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=100860223 czy możecie się wypowiedzieć na temat tej maszynki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Fajny singelek , ale ten akurat na allegro stoi od niepamiętnych czasów , pytanie dlaczego ??? Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzeh Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Mam kumpla który jeździ czymś takim od 3 lat. możesz go spytac o wrażenia z jazdy i inne takie, jak chcesz to na priv. podam Ci mejla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 ale ten akurat na allegro stoi od niepamiętnych czasów , pytanie dlaczego ??? Pewnie dlatego, że to MZ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chorcio Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 WitamByłem oglądac tego mz i to dwa razy juz prawie miałem go brac ale... No to o tym ale po pierwsze kolo zszedł do 3700pln wiec cena atrakcyjna a teraz ale:-moto po szlifie tego nie widać na zdjęciach, ogranicznik wyłamany, brak lusterek bak poodijany(plastikowy bak wiec nie ma wgniecień) moto do malowania koszt 300pln -brak tylniej pompy hamulca, do zamówienia w bielsku czas oczekiwania 4 tyg koszt 120 euro-opony do wymiany uzywane z ok 120 pln komplet-wyciagnięty łańcuch napędowy koszt 400pln komplet-do silnika powinny wchodzic dwie linki gaz jednej nie ma chyba sa połączone bo moto przyśpiesz ok ale to też do roboty koszt za linkę 70pln-trzeba zrobic regulacje i wymiany olej itp 500-700 pln-przy zegarch lataja sobie jakieś kontrolki ponoć brak plastku czy tym podobne do zrobienia 50pln-dokumenty koleś nigdy nie przerejestrował tego moto na siebie jezdził z jakś tablicą (jego ojciec jest policjantem w oleśnicy) ale dokumenty sa kompletneMotor ładnie chodzi pali elegancko i bardzo jest fajny wiekszy od gs500 porównywalny do xj600s super sie na nim siedziJednak nie chciało mi sie inwestować w środku sezonu w naprawy itp, wiec odpusciłem Co do scorpiona to super motocykl zawsze bedziesz oryginalny części sa niestety tylko nowe na ebayu(niemieckim)mozesz dotac jakieś urzywki, silnik z yamahy wiec łańcuszki rozrzadu itp bez problemu, plastki acerbisa hamulce tez jakies firmowe. Jesli jastes zainteresowany to dzwon 505511114 ach koles chce bardzo sprzedac i mysle ze za 3600-3700 odda Cytuj <p>była mz - była xj600s - była vn800 - była vl 800 - był Road King 1550 - był Fat Boy TC 96 - była Electra TC - był Night Rod - był Heritage Softail TC jest Electra i Softail Springer - malina. :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Jednym słowem rozpierdolony i to nieźle :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi