kubaDR600 Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Czy ktoś z szanownych forumowiczów wybiera sie na w/w edycję tej imprezy? Pytam ponieważ bedę tam pierwszy raz i szukam ewentualnych osób z którymi mógłbym wspólnie pokonać trasę rajdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszon Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Gdzie te zawody się odbywają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 http://www.challenge.net.pl/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozlowm4 Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 HeHe Fajnie się zapowiada!! Pojadę ale jak zmienie moto na mniej uliczny. Pozdrawiam i fajnego błocka!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus77 Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Witam Od pewnego czasu zastanawiam się nad startem w tej imprezie, niestety brak prawa jazdy uniemożliwiał mi to.Teraz jestem po egzaminie i czekam na prawko :buttrock: , jeżeli dostanę je po niedzieli to poważnie będę myślał.kubaDR600 dam Ci znać po niedzieli czy dam radę, może razem powalczymy :crossy: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gajep Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 zabierzecie mnie?:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :crossy: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaDR600 Opublikowano 10 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 (edytowane) Witam Od pewnego czasu zastanawiam się nad startem w tej imprezie, niestety brak prawa jazdy uniemożliwiał mi to.Teraz jestem po egzaminie i czekam na prawko :crossy: , jeżeli dostanę je po niedzieli to poważnie będę myślał.kubaDR600 dam Ci znać po niedzieli czy dam radę, może razem powalczymy :) . Po Niedzieli to nie wiem czy bedą jeszcze zgłoszenia przyjmować - zadzwoń do organizatora. Do załatwienia przed wyjazdem jeszcze bedziesz miał opłatę za start (200zł) ubezpieczenie NW dla osób uprawiających sporty ekstremalne :buttrock: na dwa dni (ok. 20 zł) i rezerwacje kwatery o ile jeszcze są wolne miejsca. Edytowane 10 Maja 2006 przez kubaDR600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus77 Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 kubaDR600 dzwoniłem do organizatora, powiedział, że nie będzie większego problemu z formalnościami i z kwaterami. Podobno mają zarezerwowany cały hotel wojskowy na potrzeby rajdu, niestety nie jest to wliczone we wpisowe rajdu.Jeżeli możesz wyślij jakiś kontakt telefoniczny na priva lub mail [email protected] to w ponieziałek zadzwonie i pogadamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi