Mrówa Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Witam!Co sądzicie o tym modelu? Chodzi głównie o opinie ludzi, którzy mieli z nim styczność. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A.Valmont Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 Bardzo krótko miałem przyjemność nim jechać ale za to byłem dosłownie w szoku. FXR idzie z gazu na koło i ma niesamowite osiągi. Max jedzie chyba ponad 140. Fakt, że to dwusów - lubi dużo spalić zarówno benzyny jaki oleju ale wrażenia jakie gwarantuje są niesamowite. Żadną z Majesty 250 i 400 nie jechało mi się weselej niż na Runnerku 180. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 (edytowane) Co sądzicie o tym modelu? Chodzi głównie o opinie ludzi, którzy mieli z nim styczność. Czyżbyś miał na oku ten fajny egzemplarz w Łukowie? I oczywiście prosto z Włoch, 49cc :-P. Jeśli tak, to polecam, pan ma całkiem miłe motorki. I cenowo aż tak nie szokują (oczywiście niektóre, ale jak na te "warunki" rejestracyjne :-), jest bardzo dobrze). Edytowane 15 Maja 2006 przez Arcer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi