yamaha Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Ładnie żeście nas załatwiły, siostry :icon_mrgreen: Czekali my z panią S na 3/4.Takiego deszczyku się przestraszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radez9 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Ktoś chętny na latanie dzisiaj na przekór deszczom złym ? proponuje:miejsce standardgodzina standard lub mu bliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Qrwa za 50 min. wychodzę z roboty, moto stoi pod budynkiem a za oknem deszczyński napieprza że hej :buttrock: Podejżewam że w drodze do domu mnie tak zleje że już mi się odechce jazdy dzisiaj :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radez9 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Qrwa za 50 min. wychodzę z roboty, moto stoi pod budynkiem a za oknem deszczyński napieprza że hej :buttrock: Podejżewam że w drodze do domu mnie tak zleje że już mi się odechce jazdy dzisiaj :icon_twisted: 10 min po moim poście u mnie też ulewa... chyba deszczyskiemu nie spodobała się moja buńczuczna wypowiedź i pokazał co potrafi :-) ale wygląda na przelotny opad - tak więc podtrzymuję propozycję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Joł ewrybady :crossy: , jeśli wierzyć Onetowi http://pogoda.onet.pl/0,1101,38,miasto.html to jutro w Radomiu ma niepadać. W związku z tym co byście powiedzieli na wypad na tenże tor http://www.automobilklub.radom.pl/podstrony/wynajem_toru.htm - anybody chętny :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 zawsze sobie wybierzesz termin kiedy siedze w pracy :clap: na bank tam zawitam ale najpierw zmienie gumy na torowe i bedzie to tuz przed Grandysami ;) BTW Arek jedziesz na grandysow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Damian właśnie wróciłem z urlopu i wylizuję się z ran finansowych, w przyszłym tygodniu czeka mnie przegląd po 12 tys km, więc jeśli nie trafię jakiejś kumulacji w totka to nie widzę się na tych Grandysach :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radez9 Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 (edytowane) ja się wybieram z kilkoma znajomymi na piknik w szymanach LINKA jakby ktoś chciał dołączyć to zapraszam oczywiście plany zweryfikuje jutrzejsza pogoda Edytowane 11 Sierpnia 2006 przez radez9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 dla mnie nastały ciężkie czasy i nic nie wiem, co i jak? :clap: przyjemności życzę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radez9 Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 dla mnie nastały ciężkie czasy i nic nie wiem, co i jak? :clap: ja tam ekspertem nie jestem - ale chodzą słuchy, że szybka i ostra syska stała się tak niesamowicie szybka i ekstremalnie ostra na nowym moto, że już jej żadne ciężkie czasy ani problemy nie doganiają..... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 dzięki za wspólne latanko ;) tylko gdzie jest ta knajpa widmo :) :P ;) do następnego ;) pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Dzięki dzięki ;) jak zawsze było miło i sympatycznie ;) A ta knajpka gdzieś zagineła w Trójkącie Bermudzkim :) . Do miłego... Pozdrawiam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 dzieki, dzieki ;) ja Sligierku jak zwyle tuz, tuz za Toba ;) i to byloby na tyle? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Joł, wypadzik zajebisty ;) - musimy częściej się w tamte rejony zapuszczać ;) , może w końcu znajdziemy tą kanjpę-widmo :) . Choć z drugiej strony, ta kajpa którą nam Syska zaproponowła jest zajebista :P , tylko ciut za blisko jak dla mnie :) dzieki, dzieki ;) ja Sligierku jak zwyle tuz, tuz za Toba :) Wiem, wiem Sysia - cały czas czułem Twój oddech na plecach ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radez9 Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Wielkie dzięki dla Was za akcję ratunkową - bo już chciałem moto rozkręcać. A to pamiątkowe zdjęcie FOTO PS. Jak ktoś nie wierzy, że mozna sobie kluczyk w moto zatrzasnąć to służę instrukcją :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi