Bodzyn Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 dzisiaj odpada, jutro tez ale w piatek to kto wie? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta CBR Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 Pośmigane :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 Hmm wszyscy sie urlopują czy jak ;) - dzisiaj też nikt nie lata ;) , znowu czeka mnie samotny trening stunterski :cool: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 dzisiaj odpada ale jutro jak najbardziej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 Do stuntu to ja się raczej nie nadaje ;) O której to dzisiaj ma być ? Jezeli o sekretnej godzinie to nie mogę. Wcześniej albo wcale.Wieczorem będę sączył browarki w miłym towarzystwie. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 Rebel wcześniej nie dam rady, więc innym razem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 To jak Bodzyn, latamy coś dzisiaj czy nie ;) a może ktoś jeszcze ma ochotę odkręcić :cool: co nie co :) HALO POBUDKA ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 28 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 Arek, dzisiaj jest ustawka na 22-ą, miejsce znane, bedę ja i klub moich adoratorów hahahhahahhaa ;) pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 Ja się piszę ;) jak by co to czekam na esemesa. Pozdrawiam..... Ja się piszę ;) jak by co to czekam na esemesa. Pozdrawiam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 Arek, dzisiaj jest ustawka na 22-ą, miejsce znane, bedę ja i klub moich adoratorów hahahhahahhaa :icon_mrgreen: Czyli co - nocne ganianie po JPII się szykuje :icon_twisted: :P :wink: OK tylko co ja będę robił do tej 22:00 ;) :P - Grzesiu może umówimy się ciut wcześniej i coś wymyślimy :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 Dobra to o której się spotykamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 Co powiesz na 20:00 na Bankowym, może 2oo odwiedzimy tudzież inną spelunę a póżniej dołączymy do Lobo i jego haremu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 Ok melduje się być może ze swoją ładniejszą stroną ;) Pozdrawiam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 buuuu......ale wam zazdroszcze, ale wkrótce wszystko sie wyjasni, :P czy ktos moze mi przeslac na pw, kiedy sa te zawody "szybkiej" jazdy po wawce? :P bo z chcecia sie pojawie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 Ok melduje się być może ze swoją ładniejszą stroną ;) o qrcze Ty tez zabierasz harem ze sobą - to może zrobimy paradę na JPII, buahahahahaha :P :P :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi