grzegorzR1 Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Joł, czy ktoś ma dzisiaj ochotę trochę polatać - możnaby np. przyjebać parę razy z wydechu i spalić gumę na JPII, co Wy na to :icon_razz: ??? Czytałem to wszystko i mało się nie polałem ze śmiechu. :icon_razz: Ja się pisze o której? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 no może stała godz. czyli 19:00 ?? - choć z drugiej strony jak tak wcześnie się umówimy to nie wiem czy będzie mi się chciało latać do tej 1 w nocy żeby spalić tą gumę :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Ok jestem. Zawsze można gdzieś przysiąść i wypić tymbarka :icon_razz: Pozdrawiam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 może i ja do was dzis sie dokleje. Tylko musze sprawdzic czy mam juz hamulce. :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 19 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 dżizas !!! młody !!! jak ty, to i ja :icon_razz: pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 dżizas !!! młody !!! jak ty, to i ja :icon_razz: pozdro600 dupcia blada, Tadeo nawalil z klockami dzis odpadam. Bez klamek nie latam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 kurde , siedze w pracy, moze jutro po 22 polatamy? BTW temat o JPll zacny :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 (edytowane) Witam grzegorzR1:Et tu, Brute, contra me?! Ciebie to poznam kolego - jak będziesz na JPII to wpadaj na soczek, zapraszam. Musimy pogadać na żywo koledzy - na forum zawsze dyskusja ostrzejsza niż w rzeczywistości wychodzi Pozdrawiam i do zobaczenia Edytowane 19 Lipca 2006 przez Pietra Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 (edytowane) Witam grzegorzR1:Et tu, Brute, contra me?! Ciebie to poznam kolego - jak będziesz na JPII to wpadaj na soczek, zapraszam. Musimy pogadać na żywo koledzy - na forum zawsze dyskusja ostrzejsza niż w rzeczywistości wychodzi Pozdrawiam i do zobaczenia ............................................................... Spoko jak będe przelatywał :D to nie omieszkam wpaść tylko żeby był zimny :banghead: Dzięki za zaproszenie . Ps. Pietra jak byś nie zauważył to w mojej R1 jest orginalny wydeszek i nie ryczy tak jak wybebeszone , ale jak będziesz miał ochote posłuchać to zdemontuje :D Pozdrawiam i życze spokojnej nocy. Do miłego. Edytowane 19 Lipca 2006 przez grzegorzR1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 19 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 dzięki za śmiganko chłopaki :D a ja mam pusty w środku :D tak więc zostało mi ćwiczyć uniki przed gnatem na sprężone powietrze :banghead: jutro nie latam :P pozdo600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 No i ja też thanks a lot, choć jestem zawiedziony tym że Lobo nie zabrał nas na swoją tajemniczą miejscówkę gdzie zwykł codziennie ok. 2:00 godz. palić lacza i latać na kole do odcięcia :P :icon_exclaim: :flesje: Coś wspominał o jakimś nowym asfalcie i w ogóle - pewno jakaś bardzo odosobniona ta miejscówka, ale POJĘCIA NIE MAM gdzie też to może być :banghead: :D :D WitamMusimy pogadać na żywo koledzy - na forum zawsze dyskusja ostrzejsza niż w rzeczywistości wychodzi Pozdrawiam i do zobaczenia Zapraszamy na kolejną ustawkę :) na Bankowy :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Dzęki dzięki. Jak zawsze miło i spokojnie. Do miłego.... Pozdrawiam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 19 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Ps. Pietra jak byś nie zauważył to w mojej R1 jest orginalny wydeszek i nie ryczy tak jak wybebeszone... widziałeś Sligier jak Grześ wydygał :banghead: a taki kozak był na tej pizzy hahhahahahahhaha WTT rulez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 No no, nie poznaję Kolegi - siakiś Doctor Jeckyl i Mr Hyde normalnie :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 (edytowane) HAAAHAAAA......... Panowie nie wiem kto wydygał bo nie widziałem was na JP. :banghead: Ja zaliczyłem pare rundek pomiędzy 23 a 2 i nie napotkałem na rozlany olej i nie było rozsypanych pinesek a ni nikogo z pinbalem. :D Pozdrawiam... Edytowane 20 Lipca 2006 przez grzegorzR1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi