lobo Opublikowano 17 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 okej, zaraz do Ciebie zadzwonie i polecimy z Rebelem was odprowadzić, pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radez9 Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 (edytowane) polatałbym z wami - ale na 18.30 sie nie wyrobię.... to może ustawka na 19.30 na bankowym ??? Edytowane 17 Lipca 2006 przez radez9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 17 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 ostatnie ustalenia są takie, że o 19ej na bankowym :wink: i lecimy Arka z panną odprowadzić do Wyszkowa... pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radez9 Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 ostatnie ustalenia są takie, że o 19ej na bankowym :wink: i lecimy Arka z panną odprowadzić do Wyszkowa...pozdro600 OK - jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 17 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Radek, dokąd Ty pojechałeś ?????????? zawrócić w Markach ?????????? :wink: pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radez9 Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Radek, dokąd Ty pojechałeś ?????????? zawrócić w Markach ?????????? :wink: pozdro600 chciałem was dogonić ale chyba mi nie wyszło :-) no i pojechałem z powrotem do centrum - a wy zatrzymaliście się na tej stacji po lewej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 17 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Radek, jak latamy razem, to latajmy... nie wiemy, czy się wyjebałeś czy obraziłeś :icon_razz: umówilismy sie na Orlenie po lewej - skoro cel jest bliski i znany, to nie musimy trzymać zwartego szyku - popraw się kolego :icon_razz: pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radez9 Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 Radek, jak latamy razem, to latajmy... nie wiemy, czy się wyjebałeś czy obraziłeś :icon_razz: umówilismy sie na Orlenie po lewej - skoro cel jest bliski i znany, to nie musimy trzymać zwartego szyku - popraw się kolego :icon_razz: pozdro600 sorki - mea culpa - nie zakumałem o którą stację chodzi i pojechalem dalej..... nie znam tej trasy, a tej stacji tym bardziej :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 18 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 Arek... kolega sobie z nas jawnie kpi :) następnym razem go zostawimy 100km od stolicy w towarzystwie dresów :icon_razz: tylko gdzie my dresy nie-warszawskie znajdziemy :icon_razz: pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 Radek to następnym razem jak czegoś nie jesteś pewien (gdzie, którędy, po co jedziemy :) ?? )to po prostu pytaj - byliśmy (a przynajmniej ja byłem) przekonani że wiesz gdzie lecimy :icon_razz:Dzisiaj mam przerwę w lataniu ale jutro już wracam na szlak :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radez9 Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 (edytowane) Arek... kolega sobie z nas jawnie kpi :P następnym razem go zostawimy 100km od stolicy w towarzystwie dresów :icon_razz: tylko gdzie my dresy nie-warszawskie znajdziemy :icon_razz: pozdro600 warszawskie byłyby w moim przypadku bardziej groźne :-) nie kpię - jako początkujący jakoś tak dość często zdarza mi się gdzieś zamotać - powaga! Radek to następnym razem jak czegoś nie jesteś pewien (gdzie, którędy, po co jedziemy :biggrin: ?? )to po prostu pytaj - byliśmy (a przynajmniej ja byłem) przekonani że wiesz gdzie lecimy :biggrin:Dzisiaj mam przerwę w lataniu ale jutro już wracam na szlak :banghead: po co to wiedziałem :) ale mój plan, że po prostu pojadę za wami miał pewien słaby punkt :banghead: Edytowane 18 Lipca 2006 przez radez9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 czyzby chlopcy budziki pozamykali :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radez9 Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 czyzby chlopcy budziki pozamykali :icon_razz: taaa - i to w kilkanaście sekund :icon_razz: peleton nie dał rady.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 Arek... kolega sobie z nas jawnie kpi :biggrin: następnym razem go zostawimy 100km od stolicy w towarzystwie dresów :banghead: tylko gdzie my dresy nie-warszawskie znajdziemy :P pozdro600 dresy i to warszawskie i to jeszcze dalej niż 100 km to znajdziemy.... w Łebie :icon_razz: :icon_razz: czyzby chlopcy budziki pozamykali :) Jeszcze troszkę zostało :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Joł, czy ktoś ma dzisiaj ochotę trochę polatać - możnaby np. przyjebać parę razy z wydechu i spalić gumę na JPII, co Wy na to :icon_razz: ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi