Husky_ Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zmień żonę na taką co ma lepszy sprzęt. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zmień żonę na taką co ma lepszy sprzęt. :D Trzeba będzie pomyśleć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 HALO WARSZAWA...!!!... a moze na mazurki 7-9.07 ?? http://forum.motocyklistow.pl/WYJAZD-NAD-N...IEC-t49814.html pozdr, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Halo halo lata ktoś dzisiaj :D ?Bo mnie az łapki swędzą po tygodniu postu :D Pozdrawiam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaha Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 1 motor widzialem dzisiaj w ten deszcz na toruńskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 1 motor widzialem dzisiaj w ten deszcz na toruńskiej ...wow....................... :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Halo halo lata ktoś dzisiaj :P ?Bo mnie az łapki swędzą po tygodniu postu :D Pozdrawiam.... Jakbyś ciut wcześniej tego posta zarzucił to byśmy polatali a tak to dupa blada - a jak dzisiaj :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Jakbyś ciut wcześniej tego posta zarzucił to byśmy polatali a tak to dupa blada - a jak dzisiaj :D Jestem otwarty na propozycje :D ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 No to my z Grzesiem latamy dzisiaj od ok. 17:30, jakby ktoś chciał się dołączyć to 4um śledzę do 16:00, a później już tylko mobajlofon - numer jest w profilu :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Jutro z mila chęcią polatam. 19.00 przy Słowackim ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Witam. Powoli składam swoje kochanie napęd załatwiony jeszcze tylko wymiana i kilka drobiazgów i Listek31 znów na dwa koła stanie, a plecy już są ok to chyba było tylko stłuczenie, przeciesz szybko nie jechałem jakieś 19 km/h no góra 21km/h. Lobo i Saska251 czekam na możliwość riposty z mojej strony, no może nie w dosłowny sposób. Pozdrawiam. Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Siem odmeldujem - jak zwykle było zajebiście, pizza pychotka, ja jeszcze poleciałem do znajomych na Tarchomin na mecz dlatego dopiero teraz się check outuję :buttrock: Jutro z mila chęcią polatam. 19.00 przy Słowackim ?? Ja jutro odpadam, ale w czwartek czemu nie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Ale mnie ciśnie żeby z wami polatać :buttrock: Kurna że też musze czekać na prawko :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 No wpadaj, wpadaj z chęcią bym posłuchał jak ten ixil gada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 28 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 lata ktoś ze mną dzisiaj ?? pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi