plastic Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Podrzućcie gdzie dokładnie się spotykacie? Z chęcią polatałbym większą ekipą:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianKolec Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Gdzie i o której dokładnie chętnie się dołącze ?:) Prosze o info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s3nsimila Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Koło 20 tylko jeszcze właśnie gdzie? W ogóle jak u was z pogodą? Bo w MIńsku burza przeszła niby przejaśnia się.. ale chmury ciemne dalej krązą.. ;/ Cytuj Bo jazda motocyklem to najlepsza rzecz, jaką można robić w ubraniu.. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastic Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 W Wawie też trochę pochmurno, ale przynajmniej trochę chłodniej będzie niż wczoraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s3nsimila Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Ogólnie u mnie jest strasznie lipna pogoda.. mamy chęć wyjechać tylko czekamy aż te burze przejdą.. Żeby tylko nie padało.. Bo parcie na latanie jest Cytuj Bo jazda motocyklem to najlepsza rzecz, jaką można robić w ubraniu.. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianKolec Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 No w warszawie to chmury krążą od 16... i żadna kropla nie spadła wiaterek trochę jest i mam nadzieje że padać nie będzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s3nsimila Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 U mnie pada.. Czekamy aż przestanie;] Cytuj Bo jazda motocyklem to najlepsza rzecz, jaką można robić w ubraniu.. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiiniika Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Czekamy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s3nsimila Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Albo wy tam się ustawiajcie a nam jak uda się to dojedziemy i złapiemy się gdzieś na wawie:) Cytuj Bo jazda motocyklem to najlepsza rzecz, jaką można robić w ubraniu.. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubek85 Opublikowano 7 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Rozumiem że nie wyszło jeżdżenie wczoraj?? więc może dzisiaj? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiiniika Opublikowano 7 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 (edytowane) Trochę malo sprawny przebieg informacji mamy. Coś trzeba na to zaradzic :)Ja wczoraj do "białego rana" latałam z kilkoma jegomościami z forum, więc to kwestia tylko naszej organizacji, a zbierzemy się fajną ekipą (mam nadzieję);-) Edytowane 7 Lipca 2012 przez Domiiniika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubek85 Opublikowano 7 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 a ja niestety cały czas sam... :( tyle dobrze że pooglądałem startujące samoloty na Okęciu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebamax Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Jak ktos ma ochote dzisiaj polatac to spotykamy sie na stacji BP na fieldorfa przy tesco godz 19, narazie jest nas 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubek85 Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 oj Warszawo, Warszawo, wstydź się! czego nikt nie dał znać że impreza jest na cargo?! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tylik Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 bo tam zawsze jest impreza czwartek/niedziela :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi