aLLy Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Witam , mam problem . Ostatnio bylem na kryspinowie i ostro poszalelm po bajorkach . Raz jak rozpedzilem sie dosc mocno i wjechalem w gleboka kalurze moto zaczelo mulic , nie szlo wiecej niz 6 - 7 tys obrotow i przytykalo go . Musialem odczekac jakies 30 min i wszystko wrocilo do normy . Gdzie woda mogla sie dostac ? Filtr powietrza mam nieoryginalny czy to moze byc przyczyna?? Troche by to bylo bez sensu jesli motocykl enduro bylby niezdolny do jazdy po wodzie :O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomason2 Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 (edytowane) Wydaje mi sie, że woda mogla i pewnie dostała sie do gaźnika.Wylej paliwo z komory plywakowej i przeczysc dysze. Filtr powietrza też wyczysc. Edytowane 8 Maja 2006 przez tomason2 Cytuj Honda CBR F4 99 http://www.cbrf4.blogspot.com - moja przygoda z motocyklem Honda CBR F4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 moze jakies przewody elektryczne ci zamokly Cytuj Moto Psycho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 8 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 (edytowane) eee watpie zeby to byly przewody , dzisiaj biore sie za sprzeta , postaram sie przeczyscic gaznik tylko ze jeszcze nigdy nic z nim nie robilem , mam nadzieje ze czegos nie pomieszam..... Edytowane 8 Maja 2006 przez aLLy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubertmtx Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Filtr powietrza mam nieoryginalny czy to moze byc przyczyna Jeżeli masz stożek albo coś takiego to na bank woda sie dostała do gaźnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 8 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 mam taka "puszeczke"watpie zeby byla szczelna w 100 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi