trajka66 Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Witam !! Mam okazje zamienic mojego airoha kryptona na nitro n 810 -x. Jak ten kask sie sprawuje ?? Dobrze sie w nim smiga ?? Ile kosztuje w sklepie bo nie moglem go nigdzie znalezc nowego ? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikodem Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Witam. model który podałeś nie istnieje jego poprawna nazwa to Nitro NX810. Nowy kask to wydatek rzędu 700 zł i mogę śmiało powiedzieć że jest on wyfgodny ale niestety niemam porównania z Airoh-em o jakim piszesz poniewaz mam inny model. A kask nitro to bardzo fajna propozyca i jest to prawie najwyzszy model nitro bo najwyzszy to NX1000. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 7 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Hmm wlasnie to musi byc jakis rzadki model. Bo taki model jest bankowo http://www.allegro.pl/item101026375_rewele...ro_n810_x_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 To jest poprawna nazwa NX810. NX jest oznaczeniem serii a 810 modelu. To ta sama seria co NX 1000 tyle ze nizszy model:) Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi