Luuk Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 No fakt Apka GS ma więcej mocy ale ale... więcej mocy = ciut bardziej wysilony silnik = częstsze remonty i wyższe spalanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 a co sadzicie o derbi 125 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 no fajny jest ten derbi tyle ze kogo na niego stac ? :icon_razz: na www.125.pl jest caly artykuł o nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MendeZ Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 Co do awaryjności, moją nsr sprzedałem z przebiegiem 30.000 kupiłem ją gdy miała 5.5 i w ciągu tego czasu raz wymieniłem komplet opon, 2 razy łańcuch plus zębatki, raz łożyska w kołach i uszczelniacze przedniego zawieszenia. Nic poza tym. Silnik jest naprawdę niezawodny, nie ma sensu sie podniecać że aprillia ma 4 konie więcęj bo przy pierszej naprawie będziesz dziękować Bogu że masz honde. Częsci w miarę dostępne i nie tak kosmicznie drogie jak w Apce. Jestem za Hondą, nie pożałujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyex Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 Mam CBR125 R i pisałem o niej w jakims temacie więc musisz poszuakć :icon_razz: Ale sprzęt mogę naprawdę polecić jeżeli chodzi Ci o małe spalanie. Pali od 2 - 2,5L a prędkość max to 135km/h, a to wcale nie tak mało jak na 4T. Trzeba zwrócić uwage na to jeszcze jak chodzi :clap: Ps. Na początek idealna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luuk Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 Widze że jesteś ze Starogardu więc jeśli szukasz jakiejś 125 ccm to mam coś dla Ciebie :icon_razz: Właśnie zamierzam sprzedać moją NSR-ke więc jakby co podbij na gg - 5585896 - jestem niewidoczny :buttrock: Przepraszam moderatorów za to ogłoszenie :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi