Czarny Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 (edytowane) Zamieniki świec. ISKRA BOSCH CHAMPION NGK F50 W9AC - B5HSF70 W8AC L86C B5HSF75S W7AC L86C B6HSF80S W5AC L82C B7HSF100S W4AC L82C B8HS F55PS W8BC L92YC BP5HSF65PS W7BC L87YC BP6HSF85PS W6BC L82YC BP6HSF95PS W5BC L82YC BP7HS POZDRO Edytowane 6 Maja 2006 przez Czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 dzieki dzieki, napewno sie przyda... juz kopiuje do worda:D pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 A moze ktoś podac zamiennik do świecy NGK B10EG LUB EGV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Może masz wiecej tych zamienników, albo jakąś tabelę gdzieś w sieci, potrzebuję zamienników świec Beru i Denso dodatkowo. A to co napisałeś to z jakiego źródła, myśle,że nie z przed conajmniej 10 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Jezeli kogos zadowoli krajowa iskra to na stronie maja swoja wyszukiwarke zamiennikow.http://www.iskra-kielce.pl/zam.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubertmtx Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Dzięki za te zamienniki bo już mnie te moje NGK wkurzają :D:):D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 7 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Obecnie niemam nic więcej jak coś znajde konkretnego to dorzuce do tematu, ale ciężko jest coś znaleść.Sam kiedyś szukałem zamieników i miałem z tym troszke problemu, a teraz po problemie :D . POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi