aftys6 Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Pytanie takie jak w temacie :D Egzamin zdaję 25 maja (teoria + praktyka) :D Chodzi mi głownie o ostatnie dni czy tygodnie.Interesuje mnie jacy są tam egzaminatorzy czy nie maja jakis odchyłow itd ??A może ktos zdawał już plac na Suzuki.Interesuje mnie też w jakim stanie mają tam sprzet, czy nie trzeba sie obawaic żeby sie moto na egzaminie nie rozpadło albo zeby nie bylo klopotów z ruszeniem spod swaitel czy zatrzymaniem sprzetu. za wszystkie informacjestokrotne dzieki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Suzuki jest a własciwie było w dobrym stanie jak ja zdawałem ale to było w... sierpniu :D Te GNy raczej są utrzymywane w dobrym stanie ale to informacje prawie z przed roku wiec pisze jak było i nie daje gwaranta ze tak jest dalej.ale cholercia skoro teraz katują Suzi na placu... Egzaminator trafił mi sie wporzo. na mieście nic nie mówił, chyba ze mi sie słuchawka posuła :D jak bedziesz dobrze jechał to niebedzie miał odchyłów.ale uważaj na siwego w okularach bo lubi krzyczeć <widziałem i słyszałem jak wyżywał sie na sąsiedniej grupie>Niezabardzo Ci chyba pomogłem ale moze cos sie przyda z tego co naskrobałem.pozdro :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acid_toxin Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 kupiłeś XL'kę? :D zdawałem w Lublinie 2 razy, za pierwszym razem przy 1 próbie zrobiłem o jedną ósemkę za mało, a potem przy 2 - się zdenerwowałem, wjechałem za szybko i najechałem na linie...2 egzamin był ok bo podszedłem do egzaminu 'na luzie'...jedyną różnicą było to, że jeden egzaminator nie kazał włączać świateł na placu, a drugi jak najbardziej :D...na mieście nie było awaryjnego hamowania (było po deszczu) a egzaminator nie odezwał się do mnie ani słowem (martwiłem się, że słuchawka popsuta) :D na koniec było tylko 'oczywiście wynik egzaminu jest pozytywny' :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 7 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 a jak jest z tymi biegami na placu, konkretnie na ósemce, jezdzi sie na jakim mi wygodniej czy egzamin mowi, ze masz np na ósemce jechac na dwójce ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZimnY Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Powinniscie sie cieszyc jak teraz jest suzuki na placu bo ta MZ-tka co była to tragedia ja sie bałem ze mnie szarpnie na 8 ale jakos dało rade ;] pamietam ze jak ja zdawałem byłem oststni w całej grupie i na kazdego koles sie darł ze jezdza jak baby ze zero dynamiki nie przyspieszaja wcale tylko sie cigna 40km/h ale zaznaczył zeby nie przekraczac predkosci ale lubił dynamiczna jazde wiec tak pojechałem nic nie mowił przez cała trase dojechałem spoko zdane nic nie powiedział nawet. Jedyne co to trzeba sie wyluzowac i tyle :D powodzonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finger Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Witam!A moze wypowiecie sie na temat osrodków w Lublinie, ktory polecacie i dlaczego.(Troszke offtop ale po co nowy temat zakladac :wink:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 15 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 no i juz egzamin tuz tuż, dzisiaj krecilem ósemeczki na placu na suzuki. jeszce kilka dni temu, myslalem że ósemka na suzuki jest niewykonalna, tymczasem dzisiaj smigalem juz suzuki po starej ósemce, tej mniejszej o 0,5 metra.Odwaze sie nawet stwierdzic ze na suzi lepiej mi sie jezdzi na placu niz na MZ, przynajmiej wiem ze mnie niczym nie zaskoczy, nie bedzie skakac itd ;) 25 napisze jak mi poszlo, mam tylko nadzieje ze nie trafie na egzaminie na zadnego ch***a co mi bedzie linijka mierzyl manewry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi