Moto_boY Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Myśle ze na około 5-6 lat mi wystarczy :icon_exclaim:hehe jak bedziesz dbal to Ci wystarczy.Ale nie wiem czy za 10 tys. kupisz Yahahe WR ... bo sa dosyc drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 (edytowane) kumpel ma do sprzedania CRM 250 z 94r po kapitalnym remoncie (ma na wszystkie częsci rachunki) wersja z UpSideDown sprzet godny polecenia :-) motor ma pełną dokumentacje do zarejestrowania! Ten motor by Ci sie napewno spodobał bo chody to ma niezłe a papier i oświetlenie i wszystko co trza jest :icon_exclaim: CENA:6500zł Edytowane 7 Maja 2006 przez Gawron Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Słyszałem o jakiś kitach homologacyjnych do crossów, wie ktoś coś o tym ?:icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoeeenix Opublikowano 7 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Narazie namawiam rodziców żeby mi pozwolili ale oni jakoś tak nie zabardzo, ale czerwiec 2007r. na 100% będe coś miał - moja 18 :icon_exclaim:.Co do yamaszki to też tak myśle jak Moto Boy bo looknołem na cene nowej to 34 tys. 2006 rocznik, z 2004 za 30 tys. ;] ale za 15 już by coś zdobył fajnego niekonieczne tą yamaszke co by wystraczyło na kilka lat dobrej jazdy. Gawron jak coś to się odezwe i dzięki za propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi