Kaśka Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Ale wy jesteście porypani :banghead: Jeszcze nigdy w życiu tak sie nie upodliłam jak z Wami :buttrock: a juz pewnikiem nie przez 3 dni czy 4 (zresztą kto to bedzie liczył) :biggrin: Wielki szacun za zarąbistą imprezę bo nie miałam okazji (publicznie) Wam za nią podziekować :biggrin: Mario i Kaka a Wam wiecie za co :crossy: (ale pomimo wszystko lekarz to h*j :biggrin: ) Cotlet czy Ty jesteś pewnien, że to były stringi :buttrock: :icon_razz: Co do nastepnej imprezy to namówiliście mnie :biggrin: Kaka trzeba przemyśleć strategię działania na następne żebry ;) Ja pierdzielę ale haos w tym poście a chyba już wytrzeźwiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cotlet Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Cotlet czy Ty jesteś pewnien, że to były stringi icon_question.gif icon_razz.gif Ja juz niczego nie jestem pewien :biggrin: Moze to po tym jak kaka pokazal swoj zadek w stringach tak mi zostaly w pamieci :buttrock: Pzdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Jerry znająć Ciebie to już się poddaje na starcie.... :biggrin: :crossy: Jak to jest cos do wypicia to wchodzę w to :buttrock: :icon_razz: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Jerry znająć Ciebie to już się poddaje na starcie.... :biggrin: :crossy: Jak to jest cos do wypicia to wchodzę w to :buttrock: :icon_razz: :biggrin: PGR widzę, że jesteś czujny jak zawsze :buttrock: a może zamiast od razu w otwarte karty to jakaś małą niespodzianka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Jerry jak śpię z Tobą w pokoju to zawsze jestem czujny :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Jerry jak śpię z Tobą w pokoju to zawsze jestem czujny :buttrock:heheeh właśnie się zdziwiłem rano wcześniejszą noc spał ktoś inny ehhh chłoapki zmieniacie się szybko a czas tak wolno płynął :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Czas tak wolno płynął albo Ty taki szybki :buttrock: Mnie w każdym razie nic nie piekło ni swędziało po Bielawie więc chyba Gregu sie "napatoczył" :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakanogaja Opublikowano 10 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 (edytowane) Co jak co ale WRC GRATULUJEMY BIELAWY:) TZN (MICHAlkowej) :icon_question: No kto byl to mam nadzije n :) ie zalowal organizuje poprtawiny kto sie piosze? Edytowane 10 Czerwca 2006 przez kakanogaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 Kak nie pisz lepiej postów po pijaku albo popracuj nad składnią :P JA SIE PISZĘ ;) :notworthy: :) :notworthy: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrocławianka Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 tez sie pisze na poprawiny:P Z wami wszedzie i zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karneades Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 no może na poprawiny chociaż uda mi sie dojechać, skoro na impre wlaściwą sie nie wyrobiłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 no może na poprawiny chociaż uda mi sie dojechać, skoro na impre wlaściwą sie nie wyrobiłem... Kaka kiedy???????????????????? i gdzie??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 (edytowane) Jako, że jutro mam ostatni hardkorowy egzamin na dłuższy czas - na poprawiny też jestem chętny :notworthy: Witam, moje wrażenia ogólnie są bardzo pozytywne, chłopcy na motorach dawali rade i wszystko było by ok gdyby nie pewna osoba... a mianowiscie KOMENTATOR, kompletny bałwan moim skromnym zdaniem ma skończoną niepełną podstawówke a teksty które mówił wcale nie były smieszne : ) miejmy nadzieje że w następnym roku znowu będzie dużo fajnych ludzi i pogoda dopisze no i miejmy nadzieje że pan komentator tym razem bedzie jako tylko widz. :)Co do komentatora: czy to był ten, co w zeszłym roku?Jeśli tak, nie liczyłbym na zmianę zbyt szybką, ten buc jest komentatorem "z urzędu" na wszystkich imprezach masowych w tym mieście :) Edytowane 12 Czerwca 2006 przez Aster Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakanogaja Opublikowano 12 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 No teraz na trzezwo , wiec ja czekam na wolne wasze terminy i na jakas kaske w swoim portfelu do mnie dwa razy nie trzeba powtarzac :biggrin: Wiec mysle gdzies o koncu czerwca co wy na to szachujcie jakis weekend i powtorka z rozrywki :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 No... Jak będę w karju to jestem zameldowany :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi