margas Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 (edytowane) Właśnie wybieram sie do Bielawy zobaczyć jak to wszystko tam wygląda - jak wróce dam znać.Pozdrawiam :-) @edit: byłem, widziałem - wrażenia miłe, nowy asfalcik prezentuje się znakomicie.do zobaczenia jutro! ;-) Edytowane 2 Czerwca 2006 przez margas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karneades Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 Jak już sie napatrzycie na bielawskie show, to wdepnijcie do postu o zlocie 16-18.VI. w Wenecji koło Żnina. Świetna impra sie zapowiada, odległość od wrocka akurat taka, zeby sie dobrze przejechać, no i nie moze naszej reprezentacji tam zabraknąć. Chyba warto sie zebrać, jest jeszcze czas na planowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
margas Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 Nie moglem się powtrzymać i zapisałem w telefonie kilka znad komentatora:"Zajodłował na motocyklu","Skrzyżował nóżki w powietrzu jak to mają zwyczaj pajączki krzyżaczki","Zarzucił butem na reflektor".Jeżeli chodzi o samą Bielawe - to było na co popatrzeć. niech żałują ci, których tam nie było. :) btw. podfziwiam tego chłopaka, który zaliczył "glebe" i mimo to, wystartował w konkursie. :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadoPe Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Witam, moje wrażenia ogólnie są bardzo pozytywne, chłopcy na motorach dawali rade i wszystko było by ok gdyby nie pewna osoba... a mianowiscie KOMENTATOR, kompletny bałwan moim skromnym zdaniem ma skończoną niepełną podstawówke a teksty które mówił wcale nie były smieszne : ) miejmy nadzieje że w następnym roku znowu będzie dużo fajnych ludzi i pogoda dopisze no i miejmy nadzieje że pan komentator tym razem bedzie jako tylko widz. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_gsxr Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 NO I IMPRA BYŁA WPORZO. Teraz na allegro muszę poszukać tylko nowej wątroby.... Następnie poprawka była w Częstochowie i tutaj znowu totalny zgon :flesje: Rezultatem było zjaranie sprzęgła przez mojego kumpla o 6 nad ranem przed hotelem hehehehe...... Jak macie jakieś fotki to śmiało wysyłajcie (ja będę odsyłał swoje) :flesje: [email protected] PozdroQba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 NO I IMPRA BYŁA WPORZO. Teraz na allegro muszę poszukać tylko nowej wątroby.... Następnie poprawka była w Częstochowie i tutaj znowu totalny zgon :eek: Rezultatem było zjaranie sprzęgła przez mojego kumpla o 6 nad ranem przed hotelem hehehehe...... Jak macie jakieś fotki to śmiało wysyłajcie (ja będę odsyłał swoje) :buttrock: [email protected]PozdroQba hehe powiadasz wątroba ?? :flesje: część ekipy wrocławskiej została jeszcze na niedzielę. Taki to są chłopaki :flesje: pozdroJerry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Moje gardło wraz z wątrobą wołają o pomste...taka była impreza :flesje: Faktem jest, że nasze wygłupy i oczywiście zbiórka na rzecz nowego mózgu dla kolegi była bardziej widowiskowa aniżeli tamten pokaz :flesje: pozdrawiam was Ciule :eek: Do następnego pij... tfu... spotkania :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 powiem tak ... sam SFF w bielawie wieeelka kicha ... standarodow nic nie widac , w konkursie prawie same kosiarki..lipa ale imperaza w michalkowej :buttrock: :buttrock: :buttrock: jak dojde do siebie to cos napisze.. wrocilismy dopiero dzis o 13... narazie dogorywam WIIEELKII SZACUN ZA IMPRE DLA CALEJ EKIPY ..... :D :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 A co najtwardsi jeszcze wczoraj zatankowali :buttrock: Ja tam nic nie pisz\e jak było - powiem krótko Bielawa zeszła na samo dno i gdyby nie pewna banda debili to nic ciekawego by się tam nie działo - ale za rok i tak jedziemy bo przeciez nie o SFF nam chodzi (to tylko przykrywka) Może by tak przenieść tą imprezę na parking pod "Białą Sową" :D :buttrock: :wink: :) :buttrock: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 A co najtwardsi jeszcze wczoraj zatankowali :wink: Ja tam nic nie pisz\e jak było - powiem krótko Bielawa zeszła na samo dno i gdyby nie pewna banda debili to nic ciekawego by się tam nie działo - ale za rok i tak jedziemy bo przeciez nie o SFF nam chodzi (to tylko przykrywka) Może by tak przenieść tą imprezę na parking pod "Białą Sową" :D :) :icon_mrgreen: :P :buttrock: :notworthy:PGR to może być całkiem niezłe rozwiązanie. I spokojnie można wtedy wstać rano zaczrpnąć zdrowego powietrza pstryknąć w kapsel i poszło :buttrock: :buttrock: pozdrwoinkaJerry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Jerry Ty wiesz co PGRy lubią najbardziej :wink: :buttrock: Wstajesz rano i już masz fajrant :) :notworthy: Za rok organizujemy SFF Michałkowa 1st edition. Swój udział już zgłosil międzynarodowej słąwy zjeżdżacz na ręcznym - Herr Sosna-Sosnowski (pseudonim Jodła) oraz gwiazda wieczoru i zarazem gwóźdż w oponie programu dr. Embrion vel Mrozu. Komentatorem będzie dobrze znany gawędziarz - mistrz ceremonii i wodizrej Szfagier vel GEJ-sha. Przedsprzedaż biletów na ul. Pasteura 15/13 (większośc już wykupiona) :buttrock: :buttrock: :P :icon_mrgreen: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cotlet Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Namowiliscie mnie :notworthy: A moze by tak jeszcze przed wakacjami cos zorganizowac bo ja mam gume do spalenia, stringi do oddania i kilka bronkow do wychlania :D A tak BTW to na 4um jeszcze nie dziekowalem zjebom z ktorymi moza sie bylo tak kulturalnie upodlic :buttrock: Szacunek paly za zajebista impre! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Namowiliscie mnie :buttrock: A moze by tak jeszcze przed wakacjami cos zorganizowac bo ja mam gume do spalenia, stringi do oddania i kilka bronkow do wychlania :buttrock: A tak BTW to na 4um jeszcze nie dziekowalem zjebom z ktorymi moza sie bylo tak kulturalnie upodlic :wink: Szacunek paly za zajebista impre! więc kiedy i gdzie? i czemu tak późno?? Jerry Ty wiesz co PGRy lubią najbardziej :notworthy: :D jak nie jak tak oczywiście że wiem przynajmniej tak mi się wydaje, że wiem a jak nie wiem to i tak wiem hehehe. Następnym razem Ci nie odpuszczę a pewnie wiesz już czego :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 To ja już wiem, że nie wiem czy chce, żeby był ten "następny raz" :notworthy: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 To ja już wiem, że nie wiem czy chce, żeby był ten "następny raz" :banghead: :banghead:w takim razie trzymam za publiczne słowo :banghead: :banghead: obyś się nie poddał. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi