Kris_big Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 czy jest moze jakas oficjalna (lub nie) strona SFF? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 www.kaka-sff.chlanie.pl :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Ale za to w Bielawie(miescie skad pochodza mega fajni chlopcy :banghead: :lalag: :smile: ) Ba! ;)Tyle, że znowu mam moto w stanie nieteges :buttrock: i termin taki że nawet pksem się w rodzinne strony nie pokulam :crossy: Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakanogaja Opublikowano 23 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Przyszedl mi rozliczenie z banku i jestem troszke zniesmaczony bo wplacil mi:1.Mario2.Szwagier3.Pompek A mam rozumiec ze reszta nie jedzie co sie dzieje?????Kto w koncu jedzie ????????? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 paly ruszac dupy i wplacac kase...... :banghead: kto nie wplaci ten chu........ :crossy: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 paly ruszac dupy i wplacac kase...... :biggrin: kto nie wplaci ten chu........ ;) :DCzego się pieklisz dostałem nr konta kasa poszła :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Sorrki chłopaki ale ja nie jade.Borak też odpada. Znowu nam doszły qrwa rachunki... echh odwiezc moto do domu i zamknac w garazu. Bawcie się dobrze niekoneicznie grzecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Sorrki chłopaki ale ja nie jade.Borak też odpada. Znowu nam doszły qrwa rachunki... echh odwiezc moto do domu i zamknac w garazu. Bawcie się dobrze niekoneicznie grzecznie. a nie można było rachunków na bieżąco płacić!!!! I teraz nie byłoby niespodzianek ehhh studenci. PGR gamoniu kombinuj kasę i lecimy nie marudźJerry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 (edytowane) Jerry nie pier... jak byś miał rachunki co 3 miechy plus prognozy... Jerry nie pier... jak byś miał rachunki co 3 miechy plus prognozy... ProT ssij Edytowane 24 Maja 2006 przez PGR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Jerry nie pier... jak byś miał rachunki co 3 miechy plus prognozy... Jerry nie pier... jak byś miał rachunki co 3 miechy plus prognozy... No taaaaa ... pełne zaskoczenie ... No taaaaa ... pełne zaskoczenie ... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Jerry nie pier... jak byś miał rachunki co 3 miechy plus prognozy... Jerry nie pier... jak byś miał rachunki co 3 miechy plus prognozy... ProT ssij PGR nicht kum kum co mają prognozy wspólnego z płaceniem?? Jak sama nazwa wskazuje są to prognozy za które po jakimś czasie należy zapłacić. Rozumiem, że wszystkie dotychczasowe zaległości sumiennie uiszczaliście, więc w czym kłopot?? ale do rzeczy załawicie $$ i jedziecie z nami tak mam rozumieć :D Jerry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakanogaja Opublikowano 24 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Pgy nie rob jaj musicie jechac pamietasz murzyna powiedzial ze tez bedzie w B :biggrin: :D ielawie dawaj!!!!!!!!!!!! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cotlet Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Heya Zjeby! Qrna jak juz wczesniej dziwka z ktora dziele loze napisala - niestety zalatwily nas rachunki i teraz nawet na bajure kasy nima :D Ja odpadam na 100% Juz mi nawet na przerobke sprzeta nie starczy... Pozostaje mi tylko zyczyc wszystkim udanej impry - moze bedzie mi dane chociaz foty zobaczyc ;) Szacun! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Embrion Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Ja właśnie zleciłem przelew. Czyli jestem na 100%. :biggrin: :biggrin: :biggrin: ;) :D PGR i Cotlet -> nie załamujcie mnie chłopaki, pierdolicie jak stare baby, chyba nie chcecie mi powiedzieć że szkoda wam kasy, bo wyjazd nie będzie kosztował jakiś wielkich pieniedzy.... :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karneades Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 no ładnie by było....., że też mnie zawsze najciekawsze impry omijają. malo co a bym przegapil kolejną taneczną najebke. Ok Kaka, rozumiem, ze juz ostatni gwizdek, bo te tłumy oknami sie bedą wylewać (albo z siebie po północy). Zaraz się pozbieram i bedą realne postanowienia...coś było, że wpłaty do 20.... albo mi sie pomyliło, Zaraz powalczę z Szafirem, jemu też się przyda zgon barowy. o k***a, właśnie mi przypomnieli, że chyba w 1 week czerwca będe się bronił... zawsze uwazałem ze studia tylko w życiu przeszkadzają. no cóż, może uda sie przełożyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi