Pimpek Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 (edytowane) Witam! Mam taki problem. Mam WSK 125 z 83roku i dostalem od poprzedniego wlasciciela odblaski okrągłe pomarańczowe z blaszkami do montażu. Moje pytanie jest takie gdzie powinny byc zamontowane te odblaski czy z tylu przy lampie czy przy kierownicy?? Edytowane 4 Maja 2006 przez Pimpek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 Z tego co ja wiem to tu i tu powinny się znajdować. Bo one były kiedyś stosowane jak niebyło kierunkowskazów. POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek775 Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 Najczęściej to sa mocowane na dolnej półce przedniego zawieszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yool Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 misiek775 dobrze gada, przy dolnej półce, nawet w szkalnkach powinny być specjalne miejsca na to, służą odne do tego żeby było Cię widaj jak wyjeżdzasz w nocy z poprzecznej ulic, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimpek Opublikowano 4 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 własnie tez tak myslalem bo widzialem film "motór" (polecam film!) to Gienek ten co mial wychuchana czarna WSKe :banghead: mial odblaski tylko przy dolnej półce. Moje odblaski maja porozginane te blaszki wiec musze je powyginac tak jak powinny byc. Przygladalem sie otworom w tych blaszkach i nie pasowalo mi zeby odblaski byly przy tylnej lampie bo otwór w blaszkach jest na klucz 13 a sruby przy lampie sa na klucz 10 a znowu dolna półka ma sruby na klucz 13 :icon_mrgreen: wiec praktycznie i wy i sam sobie odpowiedz dałem dzieki panowie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 A u mnie są tu i tu żółte odblaski (WSK 125 1982r.). POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yool Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Czarny bo masz wersje lux torpeda :icon_exclaim: Z tyłu też były prawdopodobnie, później zaczeli na bkoach tylnej lampy montować "zintegrowane" odblaski :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 nie wnikałem jaka to wersja i dokumentów też niemam więc nie mam pojęcia ale może i tak. A może na tabliczne jest napisane ? (nie patrzyłem ale napewno zobacze jak będze na działce) POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi