Lunch Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Jako, ze sam mam czerwonego Bandyte nie moge nie pogratulowac :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 witaj w gronie bandytow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibik Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 No to witamy w klubie :icon_mrgreen: .Niech ci długo i bezawaryjnie służy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 5 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Dzieki za gratulacje, sprzet zapowiada sie swietnie, dzisiaj postaram sie zrobic kilka fotek, ale na brudnej wroclawskiej ulicy moga nie wyjsc za ciekawie.... chyba ze na zasadzie kontrastu :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Ja również przyłączam się do gratulacji. Gdybym miał o te 2 tys zł więcej również kupiłbym Bandita, a póki co myśle nad XJ. 3maj się i niech cię Bandit nie wodzi na pokuszenie :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekb Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Witas, a co na to Konik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 5 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Kris: ja tez nie mialem tych 2 tys, pozyczylem od rodziny ;) radek: a konik na to "juz nie bedziesz z nami jezdzil ;(" no coz bede jezdzil przed nimi :)a na powaznie to namawiam Konika zeby sprzedal Viadro i kupil cos podobnego :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekb Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Ja ci dam "Viadro", bandyto :icon_twisted: !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karola600 Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 również gratuluje zakupu, sama jestem szczęśliwą posiadaczką Bandita600S od 26 kwietnia ;) wczesniej było Virago535, i muszę powiedziec że jazda na Bandicie jest jak dla mnie nieporównywalnie lepsza, chociażby to odejscie przy wyprzedzaniu :icon_twisted: pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Ogromne GRATULACJE :) Bardzo się cieszę, że zmiana moto poszła ci tak sprawnie jak mi ;) BANDYTA fajny motocykl i swoje już pojedzie :icon_twisted: Konik będzie jedynie wąchał twoje spaliny, a ja będę mogła na dwójkę przerzucić ;) ;) Widzę, że ładne we Wrocku zmiany nastały ;) Oby tak dalej ;) pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadeq Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 gratuluje wyboru jedynie slusznej marki i najlepszego modelu :icon_twisted: moj bandziorek od 23 marca przejechal juz 1800 km...zycze takiego samego zadowolenia z jazdy jakie mi przynosi moj bandziorek ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 6 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Astarte: no powiedzmy ze na trojke :) mam nadzieje ze przyjemnosc z jazdy bedzie taka jak sie zapowiada :icon_twisted: a zapowiada sie swietnie. Niestety narazie nie moge jeszcze jezdzic bo musze zarejestrowac go. No i w koncu wrzuce trzy fotki zrobione na wroclawskiej ulicy:P nie sa przedniej jakosci ale zawsze cos ;) http://www.bikepics.com/members/witas/98gsf600/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 (edytowane) Hejka.Witas, a co na to Konik?Konik na to jak na lato ;) radek: a konik na to "juz nie bedziesz z nami jezdzil ;(" no coz bede jezdzil przed nimi ;)a na powaznie to namawiam Konika zeby sprzedal Viadro i kupil cos podobnego ;)Bo taka prawda ;) Juz nie bedzie z nami jezdzil a szkoda bo poprzedni sezon (moj pierwszy) przelecielismy wspolnie wspaniale 5-6kkm... :) Co do zmiany to zobaczymy... Fazerek mi sie podoba ale to chyba jeszcze poczekac na kase trzeba... Choc nic pewnego czy bede mial ochote na nakeda.... Time shall tell... Konik będzie jedynie wąchał twoje spalinyO wy szatany :icon_twisted: Do piekla z wami ;) PozdroKonik Edytowane 6 Maja 2006 przez Konik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 (edytowane) :) a tez powitam nowego bandyte :icon_twisted: bandytow nigdy nie za duzo ;) milego smigania bo sprzet jest fajny ;)pozdro z 3miasta!!! Edytowane 6 Maja 2006 przez mirek-b12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Gratulacje !!! a jaka masz z tylu szeroka oponke bo ja widzialem zarabistego strita zrobionego z bandita tylko ze to byl 1200 "nawet sie zrymowalo" :icon_twisted: Cytuj Moto Psycho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi