sfera50 Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 moja tzr przy spokojnej jeździe 4 litry na setke pali ale ja napewno z kolegą magneto się zjawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 Szaleć nie będziemy, bo moja DT na dotarciu a Bartka skuter do wyścigowych nie należy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 4 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 Szaleć nie będziemy, bo moja DT na dotarciu a Bartka skuter do wyścigowych nie należy :buttrock: kiedyś szedł równo z aeroxem, ale niedługo będę na trasie spokojnie tiry i maluchy robił :icon_mrgreen: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfera50 Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 ja tzr (ke) już dotarłem od wymiany cylindra przejechalem ze 500 km na wycieczkę bendzie trzeba poświęcić z 4 h ????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 4 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 4h spokojnie Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 hehe, ja tez na dotarciu:Dtyle ze ja przejechalem okolo 150 km. jednym slowem zatankowac pod korek, dycha w portfel i dzida :icon_mrgreen: :buttrock: :banghead: moze uda mi sie jeszcze wciagnac brata mojej dziewczyny- ma speedfighta 206 WRC. pzdr:) ps. mam nadzieje na wiecej chetnych... a tak w ogole to ci sie data pomylila. chyb araczej 07.05.2006:P:P:Pale spoko, jeden miesiac w ta czy w ta:P pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfera50 Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 dzisiaj jeszcze zagadam z Grupą skutery uć może ktoś z nich pojedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Hmmmm... a może z pomorza ktoś tez zorganizuje taka wycieczke?? Qrde, może by sie udało, gdzies tak za pare tygodni, ale najlepiej by było pojechac gdzieś dalej i przekimac w namiocie. :icon_twisted: Moze byśmy sie gdzieś spotakali z innymi... ;) żeby pojechac te 300 km. w jedną strone??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 a tak w ogole to ci sie data pomylila. chyb araczej 07.05.2006:P:P:Pale spoko, jeden miesiac w ta czy w ta:P Już zmieniłem :] Po prostu spojrzałem na kalendarz na ścianie a nie przewróciłem kartki na maj :icon_twisted:. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 5 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Już zmieniłem :] Po prostu spojrzałem na kalendarz na ścianie a nie przewróciłem kartki na maj ;). pzdr ale nadal jest kwiecień :icon_twisted: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Kurde, edytować posta nie moge :] ale trudno, wszyscy wiemy o co chodzi. Dla niewiedzących: miało być 07.05.2006r. :icon_twisted: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfera50 Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Wczoraj zagadałem z grupą uć i narazie jedna osoba powiedziała że może przyjedzie :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 i kto to będzie i na czym jesli mozna wiedziec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfera50 Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 jeździ ApKa RaLLy Ac 70cm3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 ja- Magneto- jade na 100%- Honda NS1 80ccm na dotarciusfera- chyba tez jedzie na 100%- Yamaha TZR 70 a ktoz wiecej- tego nie wiem.moze uda mi sie przekonac brata dziewczyny- Peugeot Speedfight II (206 WRC) pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi