Prot Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 (edytowane) No to ssać Pały !!! :icon_question: Thx Miklas :banghead: P.S. Może byśmy zrobili jakiś wypadzik jeszcze co ? Fajnie się z Wami latało :) Edytowane 10 Czerwca 2006 przez Prot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 No Miklas wreszcie się wziąłeś za siebie zamiast pucowac non-stop Matiza :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 No Gerard - szacun jak byk. Wspomnienia odżyły ... :banghead: Wojtasik - Michał Wiśniewski szuka wokalistki do zespołu. Ja na Twoim miejscu bym się zgłosił na casting !!! :icon_question: ;) Pięknie śpiewasz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 10 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 Czolem! Fotki full wypas, wreszcie :)Dzieki!!! No to moge uzupelnic fotki w opisie ostatniego dnia podrozy :icon_question:. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 (edytowane) Miklas - PAŁO BLADA Odemnie masz w kły a Złotą to osobiście przeprosisz !! Co to ma znaczyć że dla ogółu puszczasz takie fotki, co??!! Mailem mogłeś wysłać do zainteresowanych. Usuwaj to jedno zdjecie z FTP, ale już!!! EDIT:To byłem ja, Pietra - trener drugiej klasy :) Edytowane 10 Czerwca 2006 przez Złota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 10 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 (edytowane) Czolem! Teraz dopiero wszyscy sie przyssa do tych fotek :icon_question: Ale co prawda to prawda, cenzura powinna byc! Pozdro PSPietra, zmieniles nicka? :) Edytowane 10 Czerwca 2006 przez zbyhu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 (edytowane) Pietra, zmieniles nicka? :)To my tu ... a Ty sobie cycki przebierańcu przyprawiasz ??? Pietra !!! Tylko nie to !!! Będziesz najwyższą i najbrzydszą laską jaką znam !!! I najbardziej zazdrosną ;) I o co ten szum ? Zapomniał wół, jak cielęciem był :icon_question: Super foty ... hmmmm .... Ale co prawda to prawda, cenzura powinna byc!Nooo teraz mnie Zbyhu rozbawiłeś ... ściągnąłeś fotki i teraz chcesz cenzurę wprowadzić ??? Miklas wywal TĘ fotkę z folderu, kto miał ściągnąć to ściągnął, a kto nie - niech żałuje ... mogę odsprzedać :banghead: Edytowane 10 Czerwca 2006 przez Prot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 Miklas wywal TĘ fotkę z folderu, kto miał ściągnąć to ściągnął, a kto nie - niech żałuje ... mogę odsprzedać :notworthy: Taraz to już ja we własnej osobie :) Tak znacznie lepiej Miklas. A od sprzedaży- Prot- będę pobierać prowizję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 A od sprzedaży- Prot- będę pobierać prowizję :) Nigdy nie zamierzałem Cię oszukiwać. 50/50 ok ? Jak dobrze się będą sprzedawały, to się poprosi Gerarda to dorobi jakies fotki. Spoko Zlota ... rozkręci się ten interes :notworthy: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 11 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 Czolem! Nie no, dla zainteresowanych fotka przez PW, jak bylo wczesniej. O takiej cenzurze myslalem :notworthy:. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 ,,, mimo iż teraz jestem zagoniony strasznie ... to udało mi sie zassać co powinienem :) :) hehe... Ejj a co z filmikami ?? Gerard chyba coś tam też kręcił prawda ?? Pozdrawiam :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 Browar wez wypal wszystkie fotki które uzbierałeś bo chyba masz ich komplet i zapodaj mi :notworthy: Ja mam jeszcze nieopublikowaną część fotek z mojej komórki (tam tez są uwiecznone hardcory) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 Ejj a co z filmikami ?? Gerard chyba coś tam też kręcił prawda ?? Pozdrawiam :notworthy:W tym co zassałem było parę filmików. Browar ... sprawdź co ściągnąłeś :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 no to kurna dziwne ;) ja ściągałem to co wszyscy ,... to co miklas wstawił i nie ma tam żadnego filmika :notworthy: hmmm ... PGR to wypale co na plytkach bo na jedna nie wejdzie a nie mam nagrywarki DVD ... i Ci do goorki podwioze .,.. to przy okazji sie schłostamy w Relaksie :) :) :P Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 Browar - NAMÓWIŁEŚ MNIE :notworthy: :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi