Bubaziom Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 Witam. motor norlanie sie rozpędza, wkręca na obroty i wszystko chodzi normalnie ale.....ostatnio jak sie woziłem rozpędziłem sie troche z górki, spuściłem z gazu i wcisnołem sprzęgło, jak złapało minimalne obroty to zaczeło coś w silniku trzeszczeć. Czym to może być spowodowane i czy to jest normalne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 mozliwe ze tarcze do wymiany albo ktores lozysko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 4 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 a mozna sprawdzic bez rozkręcania silnika czy to napewno łożyska lub tarcze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 jak dojdziesz po odglosie i bedziesz wiedzial co to bedzie dobrze tarcze to bys poczul ze ci sie slizga ale po lozyskach to tylko zgrzyty lub by stracil na mocy bo by sie zaczely zacierac wiec rozkrec i zobacz czy wszystko jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 4 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 jak bede zmieniał cylinderek to zaglądne :] thx za odpowiedzi:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi