pit Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 (edytowane) hej Jak odzyskac pieniadze za karte pojazdu okolo 650zl slyszalem ze to mozliwe???? wlasnie sie dowiedzialem ze bez drogi sadowej to raczej niemozliwe Edytowane 3 Maja 2006 przez pit Cytuj Moto Psycho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 Nie wiem czy to możliwe bo podobno prawo nie działa wstecz..... co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekriss Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 Sąd niestety. Ja czekam az ktos wygra i opisze jak ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 Nie wiem czy to możliwe bo podobno prawo nie działa wstecz..... co o tym sądzicie? Z jednej strony to masz racje że prawo nie działa w stecz, ALE pobieranie tak wysokiej opłaty nie było zgodne z prawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 Osobiście jak miałbym się bawić w sąd o 500zł to pasuje.... powiecie że mam złe podejście do sprawy ale ja zwyczajnie nie miałbym czasu. ( zarejestrowałem za 75 ;) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi