mzpower Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Silnik po tzw remoncie rozkłada się bardzo łatwo. Gdy nigdy nie był rozpoławiany to jest dużo trudniej. Bez ściągacza łatwo coś uszkodzić. (np. skrzywić wał). W każdym przypadku przed rozpoławianiem warto opukać lekko silnik gumowym młotkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 udalo ci sie zdjac koszyczek sprzeglowy???? Cytuj Moto Psycho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boberson Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Zeby to zrobic musisz sciagnac zębatke z walu, inaczej nie zejdzie. No chyba ze masz fest naciągnięty łańcuszek :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarunek Opublikowano 6 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Zdjąłem chyba wszystko co sie da:)Narazie musiałem od puścić naprawy z braku czasu ale już nie długo do nich powracam:)Silnik jeszcze nigdy nie był rozpoławiany to rozpołowienie nie pujdzie łatwo:(mam jeszcze takie pytanie czy czujnik od luzu też musze wykrecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Zdjąłem chyba wszystko co sie da:)Narazie musiałem od puścić naprawy z braku czasu ale już nie długo do nich powracam:)Silnik jeszcze nigdy nie był rozpoławiany to rozpołowienie nie pujdzie łatwo:(mam jeszcze takie pytanie czy czujnik od luzu też musze wykrecić? nie musisz to zwykly przelacznik wlacz wylaczWAZNE!!! Uwazaj na srube regulacji biegu jalowego w skrzyni zeby ci nie wypadla i nie zginela razem ze sprezynka bo z tym zawsze sa problemy - sruba obok korka spustu oleju pod silnikiem Cytuj Moto Psycho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi