caninus Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 Opiszcie jak było na tym zlocie.Czy w ogóle warto sie tam wybrać nastepnym razem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hil Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 Witam! Byłem, ale tylko na chwilę w sobotę z dziećmi samochodem. Zbyt wiele nie było do oglądania. Wiecej samochodów niż motocykli, ale może to wina pogody. Chyba, że zlot w stylu: tata motocyklem, a cały kram samochodem zamiast w sakwach. Sumując: motocykli mało, kilka ciekawych, nie mogę oceniać zlotu od strony tego co się działo cały czas, więc tylko tyle. Pozdrawiam Hil Cytuj Tak sobie troszeczkę jeździmy: http://motowyjazdy.ubf.pl/news.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 Też wpadłem jedynie na dłuższą chwilę (pogoda !), ale wrażenia mam SUPER !!! ;) Pełen profesjonalizm organizatorów !!! :flesje: W przyszłym roku, jak tylko czas pozwoli, to na hasło, że zlot organizują Black Rider i Gremium - jadę bez dodatkowych pytań ! :crossy: ;) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi