Gość dr.Big Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2003 koleś napisał ze ma 35 tyś przebiegu i przeszedł już remont w niemczech - na co podobno są jakieś faktury :roll: troche mnie to własnie zastanowiło - generalnie intersuje mnie ile mozna mniej więcej za to dać ?? a motocyklem nie zamierzam się raczej ścigać (do tego służy mi samochód) poprostu dobijają mnie korki w Warszawie i chciałem troszke szybciej się przez nie przebijać - nie wiesz gdzie można jakieś foto znaleźć ?? Z 83 roku i 35 tys.km??? 8O :lol: I do tego po remoncie??? No to ja mysle ze 135 jesli nie wiecej... 8) W takie moto mozna sie pchac jesli zrodlo jest pewne tzn. np. 1-3 wlascicieli i w miare udokumentowany przebieg(jesli z Niemiec). ale 35 tys na budziku jeszcze o niczym nie swiadczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Jeżeli chodzi o naprawę, przgląd czy dopieszczanie moto, to potwierdzę, że nie jest to tania rzecz! Jak ktoś ma do dyspozycji tylko 5 TPLN, i chce wszystko wydac na motoa, a nie jest niezłym mechanikiem, to ma przeje*e. Niedawno odebrałem motor z serwisu, przegląd po 35 tys. (powinien być po 36 ale że go kupiłem, to wolałem od razu wszystko zrobić), regulacje zaworów, gaźników, wymiana płynów, olei, drobne detale (prostowanie kierownicy, bo krzywa, podklejanie i malowanie górnej owiewki...). W sumie liczyłem na koszta 1000 zł, a zapłaciłem k*wa 2 Tys! W tym około 40% to sama robocizna!!! A w starszym moto, na pewno jest troszkę więcej do włożenia... Proponuję to rozważyć.... Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidek420 Opublikowano 4 Października Udostępnij Opublikowano 4 Października Czy wie ktoś jakie zębatki rozrusznika jeżeli mam Suzuki dr opisana na tabliczce 728cm pojemność z 1983 roku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi