IrekS Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 czesc, zgadzam sie z przemowca, mam takie i faktycznie, jak sie rece spocily kilka razy to daje sie wyczuć nieprzyjemny zapach z rekawic i na dloniach. Nie dalej niz wczoraj przewinalem je ledwo na lewa strone i wypralem w automacie (i tak nic do stracenia) rano byly jeszcze mokre, zobaczymy jak wroce z pracy jaki jest tego efekt.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Cafe-Race'ry na lato zdecydowanie odradzam. Natomiast te podane w linkach ze sklepu MttR jak najbardziej nadaja sie na lato.Po 2 sezonach w rękawicach Cafe-Racer mogę potwierdzić, że na lato zdecydowanie odpadają. Ręce pocą się niemiłosiernie. Dobre są na wiosnę lub jesień i to koniecznie suchą, bo podczas deszczu robi się z nich gnój. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BELIAR Opublikowano 5 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 :icon_twisted: http://img386.imageshack.us/my.php?image=im0009167jq.jpghttp://img386.imageshack.us/my.php?image=im0009179bj.jpg nie zgadniecie za ile kupilem :):D:D:D 3 zł ale troche male ;) dla zamkniecia tematu chce podziekowac wszystkim za rady ( raczej kupie te co polecil Łukasz ) thx pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malina Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Witam! Zastanawiam sie nad rekawicami wiec postanowilem podpiac sie pod temat. Ktory z modeli rekawic uwazacie za lepszy?te: Utikaczy moze te: mTTrCzytałem testy... generalnie wady i zalety podobne roznica w cenie tez nie jest kosmiczna. Prosze zatem o opinie w ktorych bedzie wygodniej, bezpieczniej ogolnie lepiej? Pozdrawiam, malina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz-aprilia Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 W jednych i drugich jest rownie wygodnie. Poziom bezpieczenstwa - podobny, z niewielka przewaga dla Utiki (wiecej ochraniczy, lepiej wyprofilowane). Komfort uzytkowania latem - przewaga mTTr. Rekawice Utiki sa dosc grube jak na typowo letnie. System wentylacji zaczyna dzialac dopiero w czasie jazdy na trasie - w miescie w pelnym sloncu reka sie poci. MTTR wentyluja sie duzo lepiej - i niestety pozna jesienia czuc chlod nawet w czasie jazdy po miescie. Rozumiem wiec, ze wybor trudny. Najlepiej byloby miec oba modele :wink: . Cytuj Potrzebujesz bezpłatnej pomocy prawnej? - Forum Prawnicze zaprasza - ]http://forumprawnicze.info/wykroczenia-i-prawo-drogowe-f10/] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Rozumiem wiec, ze wybor trudny. Najlepiej byloby miec oba modele :) . Dlatego właśnie kupiłem sobie drugą parę na lato... Bo Modeka jest raczej na chłodniejsze dni a na lato ProBiker'a sobie zafundowałem :wink: Wg mnie to jest jedyne rozwiązanie... Tak jak z oponami, albo na lato albo na zimę bo uniwersalne się nadają ... do niczego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malina Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Dzieki za odpowiedz ale... jak nie wiedzialem tak nie wiem :wink: Musze sie powaznie zastanowic w jakich warunkach bede pokonywal wiekszosc km na moto i dokonac wyboru bo niestety na dwie pary wmiare porzadnych rekawic mnie nie stac. Pozdrawiam, malina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drogowiec Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Malina.. polataj po motobajzlu w Poznaiu.Cytat ze stronki Świata Motocykli:27-28.05.2006 Wielki Poznański Motobazar, Poznań ul. Pułaskiego 30 obiekty AZS. Organizator: Rider 62-300 Września ul. Kaliska 1, tel.: (0-61) 437 64 09, 0-602 863 232, 0-698 240 403, www.motobazar.poznan.pl Na pewno będzie dziarski wybór. Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi