enZo Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Dzięki Ziomek :biggrin: Koła dopompowane i od razu lepiej sie jeździ. Aż wstyd przyznać się ile powietrza brakowało :)Ja też tak mam, ale rozkminiam to tak, że kreseczki z dystrybutorem i napisem res pojawia się Ci dopiero jak zaczniesz na rezerwie jezdzić. A jak się myle to niech ktos mnie poprawi ;) Dokładnie, pojawiają sie w momęcie rezerwy, cztery kostki i starcza na jakieś maks. 60 km bardzo spokojnej jazdy, po zatankowaniu resetuje sie dopiero po 60 sekundach więc niech sie nikt nie przeraża za zalał po korek ruszył i dalej migaja kostki :icon_eek: Dzięki M4NIEK mysle ze bede używał swojrj CBR do zwykłej jazdy jakoś wybitnie szalec nie bede :crossy: wkońcu to moje pierwsze moto :bigrazz: Ja założyłem właśnie Dunlop Sportmaxx Qualifier, ale to gumy do bradziej ostrej jazdy co oznacza że się za*eb... trzymają ale znikają w oczach :bigrazz: Jak chcesz bardziej "turystyczne" to zakup coś ala RoudAttak lub RoudSmart, mają twardszą mięszankę na środku i nie schodzą tak szybko. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GROSIK Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Dzięki panowie sprawdze to jak tylko wypalę nadmiar paliwka . Pozdro i szerokości. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefanito Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 (edytowane) Witam wszystkich, Właśnie zanabyłem CBR 600F4i z 2002 roku.I mam od razu pytanie: w dowodzie mam wpisane 67kW, czyli na oko 90 KM, więc jakby się 20 KM gdzieś ulotniło... wiecie może o co chodzi?Moto przyjechało z Włoch (w 2004). Może ktoś z Warszawiaków je zna - srebrna, jeździła na Bydgoskich tablicach (CB). pozdro,stefanito Edytowane 1 Kwietnia 2008 przez stefanito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baqu Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Witam wszystkich, Właśnie zanabyłem CBR 600F4i z 2002 roku.I mam od razu pytanie: w dowodzie mam wpisane 67kW, czyli na oko 90 KM, więc jakby się 20 KM gdzieś ulotniło... wiecie może o co chodzi?Moto przyjechało z Włoch (w 2004). Może ktoś z Warszawiaków je zna - srebrna, na Bydgoskich tablicach (CB). pozdro,stefanito Moze albo zle wpisane w dowodzie ale jakieś dławione? sprawdz czy poleci 260 :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefanito Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Moze albo zle wpisane w dowodzie ale jakieś dławione? sprawdz czy poleci 260 :Pheh, nie wiem czy dławiona, a sprawdzę czy leci 260 jak nabiorę pewności ;-)wstyd się przyznać, ale to pierwsze moje własne moto ;-) w tym wieku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baqu Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 heh, nie wiem czy dławiona, a sprawdzę czy leci 260 jak nabiorę pewności ;-)wstyd się przyznać, ale to pierwsze moje własne moto ;-) w tym wieku... Żaden wstyd byś tylko głowę miał na karku...;) Szerokości :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7FIODOR Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Czy znacie moze jakis sklep internetowy, ktory zajmuje sie sprzedaza tego typu akcesorii... chodzi mi o podnozki racingowe do cbr 600 f4...Przeszukuje allegro.pl w poszukiwaniu standardowych podnozkow ale ni ma... a jak jest ogloszenie z czesciami to albo sprzedawca milczy albo juz sprzedane... witam masz tu link http://www.sklepmotocyklowy.pl/index.php?s...zki_motocyklowe cos tam jest zobacz :) :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz87 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 (edytowane) Dzięki enZo wielkie kolego do zobaczenia na drodze :) :banghead: Edytowane 2 Kwietnia 2008 przez Mariusz87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skoal Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 witam masz tu link http://www.sklepmotocyklowy.pl/index.php?s...zki_motocyklowe cos tam jest zobacz :smile: :flesje:w sumie to nie chodzi o podnozek tylko o set... czyli element do ktorego mocuje sie dzwignienke zmiany biegow i podnozek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefanito Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Żaden wstyd byś tylko głowę miał na karku...:smile: Szerokości :icon_razz:w sumie racja....głowę nam raczej na karku. w końcu w tym wieku... :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7FIODOR Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 WITAM-NIE NO PANOWIEod f4 nikogo tu nie ma po długiej przerwie w działaniu forum :notworthy: a wiec moja f4 poszła dzis na serwis regulacje synchro gazników swiece filtr powietrza NO i napinacz rozrzadu (łancuch rozrzadu :icon_razz: nadzieja ze ok) i wymiana gumy tył :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luker_zet Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 witam, ktos z was wybiera sie na otwarcie sezonu na Bemowo w sobote? Moze jakies male spotkanie F4ja licze ze mechanik sie wyrobi do piatku i bede :icon_eek: pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baqu Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 (edytowane) Moja hondzina po wymianie oleju, filtru czeka na szefa :P aż ten zda prawko....we wtorek egzamin :icon_mrgreen: Edytowane 16 Kwietnia 2008 przez Baqu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7FIODOR Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 no to Baqu chyba sie pochwalisz jak Ci pójdzie na egzaminie :P powodzonka ci życze :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7FIODOR Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 no już moto w pełni gotowe do sezonu po wymianach płynów oliwki filtry świeczki synchronizacji gażników teraz tylko ładna pogoda :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi