myd Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Witam Mam bandita 600 98r przebieg 47000 km. Problem jest taki że jest po regulacjach (zawory i gaźniki) i czyszczeniach i na wolnych obrotach sobie przebiera. Ma nierówną prace ,a po wciśnięciu sprzęgła i zapaleniu świteł potrafi nieraz zgasnąć. W czym może tkwić problem ?? (może silnik juz wykocony lalbo cus ??:))Dzieki za rady Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz-aprilia Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Problem tkwi w nagrzaniu silnika. Machnij trase 20-50km i zobacz czy wtedy nie bedzie mial ochoty zdechnac na wolnych. U mnie po regulacji bylo dokladnie tak samo. Nie znosze sie martwic i pilnowac aby czasem nie zgasl stojac na swiatlach wiec minimalnie podciagnalem obroty. Z tego co wylapalem to serwis ustawil na 1.100 - a ja podciagnalem na 1.200 - i mam spokoj bez wzgledu na to czy zimny czy cieply silnik. Cytuj Potrzebujesz bezpłatnej pomocy prawnej? - Forum Prawnicze zaprasza - ]http://forumprawnicze.info/wykroczenia-i-prawo-drogowe-f10/] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myd Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Już podkręciłem obroty mniej więcej tak jak Ty masz czekam tylko na dobrą pogode i wio !!!! Okarze sie Pozdro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekriss Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 obroty maj byc takie jak w serwisowce i nie ma prawa gasnac. Co to za lekarstwo pokrecac obroty?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 NIe rozumiem zaplaciles za serwis i moto nie pracuje jak powinno :) Jedz d czlowieka ktory ci to robil i zglos reklamacje odnosnie wykonanych prac, za co w koncu placisz za dobrze wykonana robote czy tylko za patrzenie sie na moto... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micza 125 Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 Przyłącze się żeby nie zakłdać osobnego temu, czy żeby dotrzeć do filtra powietrza w bandicie 600 N '95, trzeba ściągać zbiornik paliwa czy wystarczy zdjąć te osłony za gaźnikami? I czy filtr powietrza jest jednorazwy czy można go czyścić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi