mwichan Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Czy to możliwe że w moim skuterku z automatem nie leje się nic innego niż olej do dzoownika?? Bo nie widze wlewu zadnego w silniku :) Pomozcie ,aby bylo dobrze@@ Moto to Honda Sh50 . (z przed 96 roku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Tak to mozliwe bardzo mozliwe bo tak w rzeczywistosci jest :) jeszcez przy tylnym kole tlyko tam gdzie przekladnia leje sie olej jakies zaledwie 90ml ;]pozdrawiam;]nie zrob tylko tak jak jeden delikwent co zalal calą przekladnie tam gdzie wariator i sprzeglo olejem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 to znaczy mam tylko "psiknac" strzykawka troche oleju do przekladni? Ale jak mam zalozone kolo to musze zdjac?? bo tu mam od razu od silnika naped-czy nalac po tym "zebatym"(mam na koncu jezyka jak to sie nazywa) dzieki czemu napedza mi kolo. ?? Dzieki za odp i prosze o wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 kolo kola powiina byc jakas srubka albo korek:) i tam lejesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 okk !! wielki dzieki :D zobacze :D dzis po poludniu albo jutro bo leje u mnie w miescie ostatnie chyba juz pytanie z serii skrzynia biegów :) Czy trzeba tam nalać olej przekładniowy ?? B o jesli mam nalac 90 ml to nie wiem czy kupowac cala butelke oleju ;) chyba ze t otrzeba czesto dolewac ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi