MORS Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Witam! Chodzi mi o to jak zarejstrować np. 125 na motorower ?? Juz wiele o tym czytałem, ale jakos jest to dla mnie nadal nie zrorumiałe, i czy da sie przerejstrować 125 na motorower ? Jak policja Cię złapie to nie bedzie z tym problemów ?? Były tu juz kiedys podobne tematy, ale nie moge cos ich znaleźć :buttrock: :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dybcio Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Tak, było :( Między innymi tutaj: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=45190&hl= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 125 na motorower. :/ ślepy by zobaczył, że to nie motorower gdybyś jeszcze zapytał o 80 ccm, to bym zrozumiał, ale nie uważasz, że 125 to troche dużo jak na karte motorowerową??? a gdzieś już wczęśniej pisałem jakie możliwośći skontrolowania motocykla ma policja, a nie chce mi sie dwa razy klepać tego samego, wiec sobie poszukaj..... a na przyszłośc, to powiem Ci, ze lepiej pokombinuj sam, a nie dawaj takie tematy na forum.... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 zarejestrowac powinno dac sie tylko troszke trzeba za to zaplacic w sumie kazdy policjant skapnie sie jesli chcialbys sprzety typy wsk i inne demoludy tak zrobic a z japoncem to juz troszke inaczej osobiscie nie radze , jak cos to 80 lepiej rejestrowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi