rzorzo Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Witam, mam Trophy'ka z luzem na panewce sworznia tłoka. Czy lepiej będzie założyć korbowód od TS-y z łożyskiem igiełkowym u góry, czy zregenerować w starym panewkę? Pozdawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 WItaj! Zagorzali fani oryginały zregenerowaliby starą tulejkę, a ludzie którzy stawiają na praktyczność wstawili by korbowód od TS-ki i mieli by pewnosc ze bedzie extra lozyskowanie:) Ja osobiscie zalozyl bym korbowod od TS! Pozdrawiam - Julas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Jezeli mam byc szczery to w niczym nie przeszkadza zalozenie korbowodu od TSki a poprawa pracy i jej dlugotrwalosc bedzie duzo lepsza od oryginalu... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi