Agabusa Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Nie wiem jakie powinnam miec ciesnienie w oponie przedniej...i tylniej w sumie tez nie wiem,ile napompowac..czy lepiej jak jest mocno napompowane,czy lepiej,zeby nie ma maxa. Problem pojawil sie,gdy zauwazylam,ze ciezko sie prowadzi..na razie mam 2atm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 z tego co widziałem w serwisie to pompują do 2,5 bara na przód i do 3 barów na tył Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayer Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Sprawdz w manualu jakie powinno byc cisnienie ogumienia w twoim moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Niestety nie mam instr.obslugi,ani ksiazki serw...wcale mi sie nie skreca lekko,a jest na 2atm..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi