Sofik Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 (edytowane) Chce zmienic ubezpieczyciela OC - bo w PTU nalicza mi około 1000 PLN (tak ponad 1000 nie zartuje :D Na PZU - sęk w tym, ze juz na początku maja konczy mi sie polisa a ja nie mam ani paszportu ani Dowodu osobistego - ukradzione. Czy ma ktoś może jakieś wspomnienia związane z tym przedsiębzięciem czy bezwzględnie konieczny jest dowód osobisty - czy wystarczy Prawo jazdy ?? Pozdrawiam Edytowane 26 Kwietnia 2006 przez Zawalidroga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Nie sądzę żeby był porzebny dowód. Napisz odręczne wypowiedzenie umowy OC w dwóch egzemplarzach, dołącz ksero polisy i złóż (za potwierdzeniem na kopii) najlepiej w sekretariacie ekspozytury czy oddziału, ewentualnie w agencji sprzedającej ubezpieczenia PTU. Tylko się spiesz bo musisz złożyć wypowiedzenie najpóźniej na dzień przed zakończeniem bieżącej polisy. Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sofik Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Nie sądzę żeby był porzebny dowód. Napisz odręczne wypowiedzenie umowy OC w dwóch egzemplarzach, dołącz ksero polisy i złóż (za potwierdzeniem na kopii) najlepiej w sekretariacie ekspozytury czy oddziału, ewentualnie w agencji sprzedającej ubezpieczenia PTU. Tylko się spiesz bo musisz złożyć wypowiedzenie najpóźniej na dzień przed zakończeniem bieżącej polisy. Juz wszystko jasne. Dzisiaj z rana zadzwonilem do PTU caly w stresie, i sie udalo bez dowodu . Pzodrawiam - dzieki za odpowiedz !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi