heniek128 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 (edytowane) http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=99675382 Znalazłaem coś takiego na allegro. Będzie się to nadawać do motycykla?? A jeśli nie to nie wiecie gdzie kupić tanio miernik nadający się do moto? Wiem że mam gwint w świecy m12 czyli w grę bedzie wchodziła tylko ta przejściówka z gumową końcówką. Edytowane 27 Kwietnia 2006 przez heniek128 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quasimodo Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=99675382 Znalazłaem coś takiego na allegro. Będzie się to nadawać do motycykla?? A jeśli nie to nie wiecie gdzie kupić tanio miernik nadający się do moto? Wiem że mam gwint w świecy m12 czyli w grę bedzie wchodziła tylko ta przejściówka z gumową końcówką. Nadaje się jak najbardziej, sprzęt całkiem w porządku, szczególnie za tą cenę, sam takiego używam i polecam, jedyny minus to konieczność użycia w moto przejściówki z gumową końcówką.Z czasem możesz poszukać średnio zdolnego tokarza, który wykona ci stosowny adapter. Pozdrawiam, Quasi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Fajna i niedroga sprawa, tylko jak z jakością czyt. dokładnością odczytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 czyi chyba zalicytuje na aukcji. Mam tylko nadzieje że dokładność odczytu będzie w miare dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quasimodo Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 czyi chyba zalicytuje na aukcji. Mam tylko nadzieje że dokładność odczytu będzie w miare dobra Nie mam najmniejszych zastrzeżeń co do dokładności odczytu (porównywałem wczoraj z czujnikiem,który rysuje wykresy, różnice ziezauważalne).W granicach 80-80 PLN można znaleźć ten sprzęt w sklepach motoryzacyjnych (widziałem taki nawet w sklepiku przy jakiejś stacji Petrochemii) tak więc, warto się porozglądać. Pozdro.... Quasi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi