viperPL Opublikowano 15 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Moja cebra tez jedzie licznikowe 260 wiec mysle ze wszysko w normie A z ciekawości zapytam - osiągasz taką predkośc na 5 czy 6 biegu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilpierwszy Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 jesli o mnie chodzi to, moja bujnalem na 6tym biegu,gonilo mnie jakies SUPER Bi tak jakos wyszlo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the-one Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 Podaje link do filmu gdzie F3ka osiaga V-maxa http://video.google.pl/videoplay?docid=871...418277&q=cbr+f3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flisert Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 A z ciekawości zapytam - osiągasz taką predkośc na 5 czy 6 biegu ? na 6. A film jest jakis dziwny - cos mi w nim nie pasuje przesadzony jakis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 16 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 No tak, na filmie to wygląda jak by ta CBR`a miała nitro :buttrock: - coś mało realne te przyśpieszenia przy wysokich prędkościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brutus333 Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 A czego wy chcecie od 600-tki, żeby z szybkością światła latała???? Jak ktoś chce jeździć po 300km/h to niech sobie Hayabuse albo R1 kupi. Wrażenia gwarantowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilpierwszy Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 ech - ja tez nakrece taki filmik,wystawie go, to porownamy; btw - jak mocujecie aparaty?jakis patent? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi